Tävling, Batterier och Middag

Hejhej! Jag är äntligen hemma från tävlingen och allt annat nu :) Tävlingen va jättekul som vanligt, massa par, några nya och de flesta gamla godingarna var samlade. Bland de nya fanns min goda vän Majo som tävlade med hennes nya partner för första gången och det gick grymt, hon har verkligen utvecklats as mycket ser man och de vann Vuxna A-klassen i latin, som i princip betyder att de va bäst i latin på hela jävla stället. Galet stolt nu, haha. Men det var en lång dag för mina stackars fötter, eftersom jag stod upp nästan hela tiden, vet inte varför ja inte satte mig men det gjorde jag i alla fall inte :) Jag tog med mig systemkameran också för att ta lite heta bilder för danssportidag på standard och latinen, men så tog mitt batteri slut i mitten av standarden. Sucks! Men men bilderna från standarden kommer imorgon eftersom batteriet laddas just nu så jag kan lägga in dom i datorn :)

På tävlingen så träffade jag en kille också, som hade jätte bra humor och det verkligen klickade. Så det slutade med att vi åt middag efteråt (också varför jag är så pass sen hem eftersom tävlingen slutade 18.30). Väldigt trevligt och så, får vi se vad som händer sen :)

Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt och inte stå på mina fötter på ett bra tag :D Ha det bäst, kram!

10-Dans

Hejhej! Jag hann inte blogga när jag vaknade imorse för ja skulle duscha och massa grejer. Men jag är nu på väg till tävlingen Gothenburg Trophy, som är i Valhalla :)

Jag älskar verkligen tävlingar, allt som har med tävlingarna att göra också. Stressen i omklädningsrummen, alla översminkade donnor som verkligen tror att dom är bäst i världen, självklart finns det dom ödmjuka också men eftersom alla ser likadana ut så är det svårt att se skillnad. Lukten av den allt för använda brun-utan-sol-cremen som finns överallt, och självklart all dans. All otroligt bra utförda och verkligen intränade program som varje par har. Speciellt rolig är det självklart att se A-klassarna i alla olika danserna. ( det finns olika klasser i 10-dans ballroom där A-klass är den högsta och mest privielegade klassen)

Kan förklara snabbt lite om vad skillnad på latin och standard är (som tillsammans blir 10-dans, 5 latindanser och 5 standard danser). Latin är 5st latinamerikanska danser som dansas med korta klänningar av franskar, volanger eller bara helt enkelt glitter :) Standard är 5 danser som vi alla känner igen en aning, Tango, Vals, Quickstep, Foxtrott m.m och de dansas med långa vackra balklänningar, de också med glitter(stenar) väldigt ofta :)


Nu har jag inte tid att skriva mer, men jag bloggar kanske i mitten av tävlingen :) Ha en bra dag, och göteborgare borde åka och kolla på tävlingen ;) Kram!

Gym

Hejhej! Jag kom nyss hem från stan och jag gymmade faktiskt idag. Fast gjorde en liten fuling och gick till gymmet istället idrottslektionen. Det var innebandy, ganska roligt, men kände inte alls för det faktiskt, så stack till gymmet istället för att komma igång lite. Så när ja stod vid receptionen och fixade lite med mitt "medlemskort" och så, så hör jag "Nemen Sandra Griffin, vad gör du här?" och så står en gammal danskompis där. Hon jobbar uppenbarligen där nuförtiden så det kändes lite bekvämt när jag väl var där helt ensam :)

Själva gymmandet gick bra, sprang i ca 20 minuter för att värma upp, sedan bekantade mig lite med alla olika redskapen. Det var ganska kul för fick hjälp av en snygging som gymmade samtidigt ;) haha, men men. Senare bar det av till Beyond Retro och hittade en jättegullig klänning, som ni inte ska få se ännu ;), och en urgullig bowtie i härlig klarröd färg.





Nu ska ja bara ta det lugnt, för imorgon är det tävling. Valhalla kl 11-18 :) Kram

090227

Godmorgon godmorgon, sitter här med en skål kellogs&fil i handen. så gott. Red Berries är det också, så det är lite jordgubbar som ploppar in i munnen då och då, mums! Sitter här och försöker bestämma mig varesig jag ska gymma idag eller inte. I så fall blir det direkt efter skolan, men sista lektioner är idrott.. så det kanske är lite dumt. Aa ja vet inte, ni får veta vad jag bestämt mig för när jag kommer hem haha. Nu ska jag klä på mig och sedan gå. Ha en fin fredag! Puss


Buss

Hejhej! Sitter här på bussen och det är så tråkigt. Sitter en man typ snett bakom mig som verkligen stirrar.. det är aningen läskigt när man verkligen känner att någon observerar en.. hm men men, vi släpper det ämnet.

Jag var och kollade på gymställen efter skolan idag. Som tur så ligger skolan mitt i centrum, så det tog bara några minuter att komma till både friskis, SATS och Fysiken. SATS va såå bra, men ..så när ja skrivit på kontraktet o allt sånt shit..så står det att det är bindningstid 12 månader.. ja flyttar ju om minst 5 månader.. Vad ska ja göra då med det? Ne fy, så ringde dit nyss och försökte kolla om det liksom kunde ändras på något sätt.. liksom istället 6 månader.. för en månad extra är det lugnt för mig att betala. men inte 7 liksom :o DET VAR DET INTE.. men dom sa att ja kan komma in och diskutera saken, så kanske vi kunde komma överens om något. Men endå, lite surt!

Nu ska ja äta min underbart goda banan ;) Bloggar när jag kommer hem, kram!

090226

Godmorgon! Just nu är jag i skolan och sitter i datasalen för att skriva min bokrecension för boken New Moon som jag läste för ett tag sedan. Jag är också frisk tror jag, det känns i alla fall så! :) Snuvan är..typ borta, och huvudvärken är obefintlig.

Satt med mami i bilen på väg till skolan nyss och hade en diskussion angående mitt gymkort. Hon har nu bestämt sig för att inte betala det om jag inte gymmar "seriöst" så att säga. Så nu ska det alltså bli gymmning igen, hoppas bara att jag inte slutar igen av att jag blir uttråkad. Ska försöka gymma varje måndag och onsdag efter skolan, kan tyvärr inte tisdag eller torsdag pga latinträningen :)



Nu ska jag börja skriva på bokrecensionen igen, ha en fin dag! Kram


LÖN!

Vet ni vad jag kom på just? :D Det är den 25 februari idag, alltså det är lönedag! Woho, det blir man så glad över. Detta gjorde verkligen min daag, äntligen har mitt hårda arbete lönat av sig i en fet liten lönecheck som nu, borde den i alla fall, finns på mitt konto. Så fort jag kommer ur denna sängen och detta huset blir det shopping!

Imorgon så är det tyvärr engelska terminsprov (aa ja vet, typ 6 veckor in på terminen haha) så jag är illa tvungen att gå till skolan hur dåligt jag än mår. Hoppas verkligen att jag är frisk, för vill såå gärna träna på kvällen :)

Men nu ska jag kolla på "The Nanny Diaries" med den alltid lika talangfulla Scarlett Johansson i huvudrollen :) Ha en bra kväll! Puss


Fy för att vara sjuk

Hej! Jag vet att jag sa att jag skulle till skolan idag men ja kunde knappt gå ur sängen imorse när mamma väckte mig. Mår verkligen piss och huvudvärken är värre än någonsin. Idag ska jag bara återigen göra ingenting, lika tråkigt varje gång.

Sorry att jag är på så dåligt humör, men jag brukar inte vara sjuk.. och aldrig såhär länge heller :( Tar på krafterna och humöret rätt så mycket. Nu ska jag kolla på en film eller nått, Hoppas ni får en bra dag! Kram

Influensa

Selena Gomez

Heej! Idag har jag som sagt varit hemma från skolan på grund av min förkylning. Jag har sett på filmer och tv hela dagen och såg filmen Another Cinderella Story med Selena Gomez i huvudrollen. Hon är verkligen en begåvad liten 92'a, hon är både sångerska och skådespelerska och väldigt vacker. Håller ni inte med?

Men lite senare idag kom min mami hem med pizza till mig, så himla snällt och jag kände verkligen för en go pizza idag för att verkligen fylla magen (äter inte så mycket när jag är sjuk annars).





Nu blir det lite mys med Tila innan jag ska lägga mig TIDIGT för imorgon blir det skola! Kram


090224

Hej! Jag är fortfarande sjuk och jag ogilla det starkt. Man känner sig så hjälplös när man inte ens kan gå till skolan :( Min feber är kvar men huvudvärken har lättat..och jag tror att jag låter lite bättre idag :) Ska knapra lite mer på de där äckliga Strepsils'en som mami köpte åt mig, de verkar i alla fall funka för mig än så länge.

Just nu ligger jag i sängen och tänkte kolla på någon film, har ni några förslag? Jag vet inte riktigt vad jag vill se än. Antagligen kommer det att bli en komedi som kan lätta upp min tillvaro lite :) Men men, jag bloggar lite senare, ha en bra dag!


The Truth About Size Zero

Hej! Sitter och kollar på "Sanningen om Size Zero" på 3an just nu, som är en dokumentär med Louise Redknapp om vikthysterin som pågår överallt, speciellt i Kaliforniens L.A. Det är en dokumentär som visats på tv 2 gånger tror jag, första gången jag såg den blev jag så otroligt förvånad och.. förfärad helt enkelt. Grymt bra och ger en insikt för vad många försöker göra (crashdieting),. och de verkliga effekterna och konsekvenserna för kroppen.

Louise försöker, inom loppet på 30 dagar, gå ner från en storlek 36 till 32/30 ( size 8 till 4 enligt UK-mått ). Hon äter otroligt lite och verkligen totalt hårdtränar med en privattränare för att nå sitt mål. Hon har genomgått en fullständig kroppsundersökning  innan och efter och ni kommer bli otroligt förvånade när ni ser resultatet. Sätt på 3an nu och se hur hon förvandlas från en vacker arbetande mamma och fru, till en spinkig, trött och grå skugga av sitt forna jag.


Förkyld

Hejhej! Jag är så otroligt förkyld idag, det är nästan löjligt hur mycket värre det har blivit. Jag låter som en nasal-anka eller nått, min röst är såå hes och min näsa är så snuvig att jag inte förstår hur jag ens kan andas. Är hemma från skolan idag, men det är inte det bästa man kan göra. Måste nog till skolan imorgon, så hoppas att min feber och huvudvärk är borta.

Nu ska jag kolla på One Tree Hill avsnitt, säsång 6, avsnitten 8-16. Alltså så kommer jag ligga vid tvn hela dagen, antagligen sova också haha. Hoppas alla ni mår bättre än mig och att ni får en bra dag! Puss


Bilder!

Här kommer bilder från gårkvällen och Bondfesten!

Hannah, med sin ryska mössa ;)


Jag med .. ett halvt huvud haha


Lovisa, Rasmus, Lisa och Niklas ute i kylan!


:) Lite härligt folk


Och så avslutar jag inlägget med en av de mest klockrena bilderna från kvällen :)


Nu är det bara mys, sedan sova eftersom jag är såå sjukt förkyld! Kramar!

Bloggproblem och Lördagskväll

Hej! Äntligen funkar blogg.se igen för mig. Alltså.. förstår ingenting alls nu faktiskt. Den har lagts ner för mig 2 gånger nu de senaste dagarna, både i fredags och idag. Det är liksom ett " *** Error" när jag försöker logga in, men alla andra verkar kunna skriva inlägg och fortsätta med sitt bloggande. Hm, knepigt men hoppas att allt kommer funka galant nu i fortsättningen!

Lördagskvällen var jätte jätte rolig, verkligen en lyckad kväll. Dansade hela kvällen och det var härligt folk hela bunten som var där. Stort tack till Jon och Lovisa som fixade denna goa födelsedagsfest (för dem)! Hoppas bara inte det var allt för mycket för dom att städa när vi alla åkt hem.

Innan och efter festen hade vi dock lite problem jag och Hannah. När vi väl skulle åka dit, så var det så otroligt mycket snö ( snöstorm här i Onsala&Kungsbacka ) så vi fastnade med bilen och kunde nästan inte komma loss. Det var lite läskigt men som tur var så hamnade vi bakom en plogmaskin när vi åkte på "stora vägen" och då kunde vi åka hela vägen till festen. Men på vägen tillbaka, så skulle bilen lämna av Hannah och fastnade då med eftersom plogen hade lämnat den delen "oplogad" . Vi kunde varken åka fram eller tillbaka och det kändes som om att bilen bara grävde sig längre och längre ner. Då bestämde sig jag och Hannah att hjälpa till och försöka putta bilen så att den fick lite extra kraft. Så där stod vi, i mina 11 cm-höga klackar och Hannah's kilklackar, men kortkorta klänningar och handväskor, och försökte putta upp bilen. Den fick äntligen lite kraft efter några försök och så började den rulla, och då, självklart puttar jag ännu mer och glider jag rakt ner i snön. Hahah, det låter kanske lite surt med det var bara roligt. Jag och Hannah har ännu ett oförglömligt och roligt minne <3

Nu ska jag fortsätta titta på the International och ta det lugnt, bloggar förhoppningsvis lite senare. Puss♥

Lördagskväll

Hejhej bloggen! Hur är det med er ikväll? Själv så mår jag jättebra, jag har precis duschat och sitter nu i min säng med en handduksturban på huvudet. Jag ska snart smörja in mig med mitt body butter som luktar såå himla gott. Pink Grapefruit som sagt ;)

Vad ska ni göra ikväll? Jag ska iväg till Bond-festen med Hannah om några timmar, festen börjar 21.00 fast bilen hämtar upp oss vid 21.30, vi vill inte vara sådär galet tidiga. Det var längesedan jag var ute med Hannah också, så detta kommer bli kul att ha en liten reunion ;) Ikväll så ska jag ha på mig en klänning från Top Shop, ett par högklackade gladiatorskor från Asos.com, en kofta över det från Zara och en svart kuvertväska från Friis & Co. i den klassiska Chanelmodellen :) Detta är bara preliminärt, men tror att jag kommer ha på mig det! Ni får bilder senare.

Nu måste jag smörja in mig innan jag blir torr! Kram

090221

Hejhej! Jag vill bara först berätta att jag inte kunde komma in på min blogg igår överhuvudtaget efter morgonen, så jag kunde inte blogga alls. Förlåt för det men det var inte så jätte mycket jag hade kunnat göra åt det.

Men nu är jag här, den funkar igen och allt är bra! Jag gick nyss upp, ser ut som ett VRAK, men jag orkar inte bry mig. Ätit en stor och go frukost med massa färska frukter m.m. som mami hade köpt för idag. Mums!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt :D as gött haha, sedan ikväll så är jag, hannah och Pernilla bjudna till en Bond-fest. Det är en fest med temat James Bond i en stor lokal i kungsbacka. Det kommer bli väldigt kul tror jag!

Nu ska jag kila iväg med Tila ut på en promenad i snön <3 bloggar sedan, kram!♥

090220

Godmorgon! Dagarna gå så snabbt nuförtiden, eller är det bara jag som tycker det? Det känns som att jag går på autopilot i princip, kommer inte ihåg förra veckan i princip. Tänk.. det är redan den 20e februari, om en vecka är det mars.. Hm, men men. antar att det är så livet fungerar..

Jag har i alla fall nyss duschat, ska sminka mig.. om jag orkar det idag. Har en slapp dag i skolan, haha, natur, matte, religion och idrott. Sen ska jag träffa Jacob i Kungsbacka och få min efterlängtade pistol för Bond-festen imorgon. Mys! Men nu blir det frukost! Hoppas ni får en bra fredag! Kram

         
Jag är egentligen emot vapen, men det är en temafest :)

Nighty Night

Jag glömde totalt av att blogga innan träningen idag, haha, min powernap gjorde mig lite vimsig så glömde en massa grejer, till exempel plåster! Så jag har väldigt ont i mina fötter nu som är lite smått blodiga :( Men nu ska jag inte berätta om sådana tråkiga grejer.

Ni ska få dagens musiktips och det är en väldigt härlig blandning enligt mig. Som ni kanske vet är jag ett stort Bob Marley-fan, men också ett Colbie Caillat-fan. Så nu får ni den härliga blandningen av de två, här kommer Colbie Caillat med en cover på Bob Marley's - Turn Your Lights Down Low. En härlig sommarkänsla över hela låten och det alltid lika härliga live-soundet! Lyssna och njut.



För mig blir det att lägga mig i sängen med min bok; Breaking Dawn och njuta av all härlig musik som finns på datorn i min "chill"-spellista ;) Nighty night, don't let the bed bugs bite! Kram

Amazon Kindle

Amazon Kindle 2

Hejhej! När jag åt så såg jag lite på Oprah, där hon visade denna underbara lilla makapär. Den heter "Amazon Kindle" och är en slags e-bokläsare. Det är som en liten dator, som du kan ladda ner bäcker och tidningar till för att inte behöva KÖPA alla bäckerna eller köpa alla tidningar och tex slösa papper på det. Du betalar för dem självklart, men de är billigare än i handeln, plus att du inte behöver lämna hemmet, träningen, flygplanet etc för att köpa nån av dem. "Our vision is every book, ever printed, in any language, all available in less than 60 seconds" sa skaparen Jeff Bezos och det verkar som att deras vision kommer att gå i uppfyllelse. Jag hoppas bara att den kommer till sverige för jag, som läser ganska mycket igen, orkar inte bära omkring på alla bäcker. TÄNK när ni åker på resa utomlands.. Alla bäcker ni tänkt ta med er, kan ni snabbt ladda ner (inom 60 sekunder) och ha med er i väskan. En annan otrolig sak är att i Kindle får det plats med över 400 böcker.. utan minneskort. Om man lägger i ett minneskort (som till kameran) så får det plats med 4000 böcker!!

Den är inte stor heller, som den kanske ser ut på skärmen. Den är ungefär lika bred som en vanlig pocketbok, den får alltså plats i handen och man kan läsa hur man vill.. ligga på sidan, hålla den framför sig eller vad som helst!


Change of Plans

Hejhej! Jag är hemma just nu! Dagens planer blev lite ändrade så jag hann hem emellan skolan och träningen! :D Just nu sitter jag och lyssnar på musik, funderar på att sova lite.. Haha, jag tror faktiskt att jag behöver det. Men måste äta först! Jisses, har inte ätit sen förra gången jag bloggade, hela magen låter en massa konstiga.. Men intressanta ljud! Men jag bloggar efter min lilla powernap innan jag kilar iväg till träningen! Kram på er alla goa


090219

Godmorgon! Jag har precis gått upp, och har sovit väldigt skönt inatt. Inga drömmar dock, vad jag själv kommer ihåg i alla fall hehe. Idag kommer jag inte hem fören efter träningen, men ska försöka blogga lite mitt på dagen, eller kanske i skolan i alla fall! Nu ska jag äta frukost och duscha ♥ Pröva ut min nya peeling duschcreme också ;) Hoppas ni får en härlig dag, Kram!


Love for Shoes

Hej bloggen! Jag har äntligen kommit hem nu :D Det var jätteskönt att sola, lite värme när det väl snöar utanför. Sedan när jag var och fönstershoppade stötte jag på Therese , en tjej som tävlade för den klubben som jag själv tävlade för förut :) Man blir så glad av henne, alltid skämtar m.m. Men i alla fall jag köpte en typ..peeling creme.. typ.. Från LdB :) Som ni kanske märker så har jag köpt en massa LdB grejer och det är för att jag nyligen märkt att de alla produkterna luktar lika otroligt gott..

Nu när jag kom hem såg jag att jag fått Asos-skorna på posten, så skyndade dit och hämtade ut dom. Aas glad.. Mest glad blev jag för de högklackade gladiatorskorna! Som..tyvärr var lite små..eller inte små i själva storleken.. men väldigt smala. Så var tvungen att sätta på mig nylonstrumpor för att kunna glida in i skorna lite smidigare haha. Får väl lära mig att använda nylonstrumpor nu också ;) Väldigt snygga var dom i alla fall och perfekt höga!



Nu skall jag ut med lilla Tila i snön. Hon älskar verkligen det, speciellt när den är ganska djup också! Vi hörs senare, Kramar!

090218

Hej! Idag var jag inte i skolan eftersom jag i vanliga fall brukar ha 2 lektioner, men hade bara 1 idag och.. det kändes lite överflödigt måste jag säga. Men det är endast för att det tar så lång tid att åka :p  Haha.. .2.5 timmar att åka fram och tillbaka till skolan, för en 1timmes lektion.. Så .. aa jag tog en frivilligt ledig idag.



Nu sitter jag iaf här i mitt rum och lyssnar på underbar musik like always, precis ätit en go frukost bestående av müsli, med nötter, bananer och bär, tillsammans med mjölk! Gott. Ska klä på mig snart och funderar på att åka in till Kungsbacka för att sola och kanske bara kolla på lite grejer i Kungsmässan. Kommer antagligen bli som vanligt, att jag tillslut kommer hem med massa shoppingpåsar eftersom begäret var för stort.. haha

Nu ska jag kila iväg och klä på mig! Ha en jätte fin dag, även om det snöar. Kram!


090217

Hej igen! Nu är jag heelt nyduschad och fräsch. Har smörjt in mig med härligt body butter. Hela huden blir som en mjuk liten barnrumpa :D Väldigt härlig känsla måste jag säga. Haha, men nu måste jag berätta om min dags överraskningar.

Good News or Bad News first?

Vi börjar med de dåliga..
Jag blir så himla trött på alla människor som försöker förstöra för andra. Jag förstår inte vitsen med den, njutningen i utförandet eller någon liten del av det alls. Fy! Ni kanske undrar var jag babblar om, och det är folk som förstör till exempel busskurer! Jag fick se en helt totalförstörd busskur när jag skulle ta bussen imorse. Usch, det är ju skydd för folk som väntar i kylan, blåsten, snön.. Vad de än vill använda den till, så finns de där av en orsak, folk ska inte förstöra dom! Det är statlig egendom och för att fixa dem med nya glas, bilar som kör glaset, folk som sätter in glaset m.m. Kostar pengar.. och vart får de dom pengarna ifrån? Jo från oss: Skattebetalarna!


Nu till min härliga överraskning som ..verkligen gjorde min dag. Det var att när jag var påväg hem från skolan så träffade jag på, mot förmodan, min gamla och så underbara vän Jenny! Hon är, ska jag säga er, den otroligt snälla, alltid lika sprudlande glada och positiva tjej som finns! Jag har saknat henne galet mycket och, vi har inte träffats på alltför lång tid. Det skall nu ändras på, hon har som tur bytt skola, så nu går hon också i Göteborg. Lite lättare då att träffa henne trots mitt speckade schema. Underbara människa som alltid funnits där som en ljuspunkt mitt liv..


Nu blir det lite tv och sedan ska jag nog lägga mig tidigt, helt galet trött! Vi hörs imorgon, kram!


LÅNG DAG

Hejhej! Idag har jag varit otroligt upptagen och dagen i sig har varit otroligt lång enligt mig. Jag har inte bloggat alls känns det som, och jag vet att jag lovade att blogga efter skolan men jag var bara hemma i 45 minuter innan jag skulle iväg och hämta upp mina, pillans och simons biljetter för Bond-festen i helgen. Sedan skyndade jag mig iväg till träningen inne i stan och nu kom jag då äntligen hem! Jobbigt men endå roligt.

Skoldagen var helt okej också, fast mina ögonlock var väldigt tunga vid 12.30 tiden, under mattelektionen, och hade lite koncentrationssvårigheter. :p 
 
Här kommer lite bilder från dagen

På väg till skolan är det ganska ljust ute nuförtiden! Men månen är synlig..

Daniel somnar som vanligt på mattelektionen


Nu skall jag bara ta en snabb dusch, sedan måste jag bara berätta om två överraskningar från dagen. En väldigt bra, och en .. besvikelse :) Kramar!

SKOLAN

Hejhej bloggen! Sitter i skolan nu och har historialektion. Inte mycket som man gör just denna lektionen eftersom vår lärare har "betygsnack" med alla enskilt angående våra arbeten om stora politiska personer i historien. Aa.. så jag sitter här och funderar på vad jag ska göra i vårt kommande arbete som är valfritt angående ämne och hur man examineras ( om man vill redovisa eller lämna in en uppsats om ämnet man valt) .. Jag funderar på att göra om jamaicas historia.. Men jag är väldigt intresserad att göra någon slags musikhistoria nu när det väl är valfritt för en gångs skull.. Kanske blueshistorian.. eller ROCK :o det hade varit riktigt kul faktiskt. Jaa..många val skall göras iaf.

Ska fortsätta leta lite efter olika förslag! Vi hörs när jag kommer hem! Kram

090217

Okej, försovit mig, inte bra! Ååh..visste att det skulle komma något dåligt utav att jag inte sov igår. Fy, min kropp försökte typ ta igen 2 nätter på en natt, neej. Måste skynda mig som fasiken nu! Bloggar i skolan sedan om ja får tid över. Ha en fin dag! Kram ♥


Spotify

Hejhej! Jag har äntligen fått en spotifyinvite och det var av min goa klasskompis Robin. As glad för det och det funkar jätte jättebra. Haha har verkligen längtat, woho ;) Tack så mycket Robin!




Idag efter skolan blev det till lite shopping. Fast inga kläder för min del. Det blev tulpaner till min mamma, för att hon alltid är så otroligt underbar och go mamma. Till mig själv blev det lite hud-och hårvårdsprodukter :D Som tillexempel Venus Breeze, Schwarzkops Oil Nutritive, LdB Vitamin Face Creme och LdB Vitamin Eye Creme.





Nu blir det lite tv-tittande tillsammans med grillade majskolvar! Jag vet att det kanske låter galet för vissa, men det är såå himla gott och jag bara har sådanna cravings för det idag <3 Hoppas ni fått en bra, Puss!

090216

Hejhej! Sitter i skolans datasal och har retoriklektion just nu :) Roligt ämne men ganska svårt med alla olika stilfigurer, och alla olika latinska ord som; accumulatio, sermocinatio och alliteration. Jisses asså. Men men, annars går det ganska bra i detta ämnet, är inte allt för rädd för att hålla tal. Men vad har ni för er?

Idag blir det lite mat i stan tror jag och kanske kolla på en jacka som mamiville visa mig. Det blir nog mysigt. Hoppas mina skor har kommit när jag kommer hem! Hoppas, hoppas, hoppas! :D

Nu ska jag fortsätta att skriva på mitt försvarstal ;) Wish me luck! Hörs när jag kommit hem, Kram!

Jaha, ringar under ögonen anyone?

godmorgon allesammans. Jag har nästan inte sovit någonting alls inatt, har ingen aning om varför heller.. jag försökte så hårt att somna vid först 1.15 tiden.. det gick inte så jag läste lite.. försökte igen kl 2.23, gick inte då heller. Jag var varken trött eller pigg, jag var helt enkelt likgiltig till det faktum att det var natt. Jag låg vaken till 3.48, kollade på klockan och sa för mig själv: underbart ska upp om 3 timmar nästan exakt. Men självklart somnade jag inte fören att jag kollat på klockan en sista gång vid 04.15.. Suger! Måste medge att jag inte är trött nu när jag vaknat, men ja har lite halv grådaskiga ringar under ögonen och jag vet inte vad ja ska göra för att detta inte ska hända inatt igen. Hm, hoppas inte det i alla fall.

Nu har jag i alla fall precis kommit ur duschen och smörjt in mig med Body Shops - Body Butter, luktar jätte gott med pink grapefruit i hela mitt rum! Men nu blir det frukost, lite mackor och god apelsinjuice låter bra! Bloggar kanske i skolan senare. Hoppas ni får en  bra dag! Kramar ♥

sportlovet snart slut..

.. och jag sitter här, denna söndag kväll, och faktiskt ser fram emot den kommenade veckan. Jag har saknat att vara skolan på ett sätt.. och endast ett sätt, och det är att inte kunna träffa alla goa klass/skolkompisarna som man annars gör dagligen. Speciellt Rebecka, har inte vart med varann på hela lovet och jag mår alltid så bra med henne :D Mitt egna lilla lyckopiller!

Ett annat lyckopiller i min värld är den alltid lika goda Ben&Jerry's glassen, speciellt cookie dough, som jag nu ska äta tillsammans med filmen "Ett Ufo i New York". Ser fram emot detta, sedan blir det att ligga och läsa lite i Breaking Dawn.

Nu ska jag kila, vi hörs imorgon <3 Bloggar innan skolan. Kram på er!


Kan dom inte komma nu?

Hej bloggen! Hur mår ni alla? Jag mår lite bättre idag, måste verkligen lära mig att trycka bort mina ofrivilliga tankar :) Men men, jag kom nyss hem från Göteborg. Varit på en liten shoppingrunda i stan med syster-yster som är på besök från Halmstad där hon studerar på högskolan :)

Vad jag också längtar efter just nu är mina förbaskade beställningar som aldrig verkar komma. Jag har väntat jättelänge på mina skor och kläder från Forever 21 och Asos.. Hoppas de kommer snaart. :D Vill pröva allting och visa i bloggen och massa annat kul! Alltid roligt med nya kläder eller hur?

Nu blir det äta lite innan ja svälter ihjäl, <3 Hoppas ni får en underbar dag! Puss


090215

Godmorgon! Jag sitter här i min gosiga säng med Tila som tyvärr är iskall. Hon och mami var nyss ute på en promenad för att jag skulle kunna få sova och så kommer hon inspringandes med iskall päls och tassar. Ryser som fasiken. Men det är mysigt endå när den lilla rackaren lägger sitt huvud på min mun för att få upp mig, sedan pressar her sig under täcket och klättrar upp på min mage för att få bättre utsikt över mig. Aa.. älskar min lilla Tila allt.

Ligger här och förbereder mig själv för att vakna, och att gå upp. Lyssnar på otroligt go musik undertiden. Ni skulle bara veta :)..
Och det kommer ni också få, som vanligt kommer mina musiktips på morgonen ;) Oftast.

Här har vi Jason Mraz som spelar sin underbara Remedy (Won't worry). Riktigt bra och härlig feel-good låt :) Det är precis vad jag behöver nu.
.

Nu ska jag kila, Vi hörs efter frukosten ♥

DAMAGED GOODS

well, that's a way to put it. I don't even know why I did it, why I'd let myself think about.. that terrible and though day, that monday, the 15e january 2007. Har under hela dagen försökt hålla mig själv samman, att inte falla i bitar, igen. För..jag vet inte om jag klarar att sätta ihop mig själv igen..

Hur ska man kunna gilla någon, eller älska någon på det sättet.. kunna ge sitt hjärta till någon, när man inte har det kvar längre. Jag gav mitt hjärta till honom och jag har inte fått det tillbaka ännu. Hur krossat och förstört det än är. Jag är inte kapabel av att sätta mig där igen, i den sårbara positionen som man är, när man fullständigt och uppriktigt älskar någon. Inte nu, inte aldrig.

It's hard though, not to think of him.. but I can't. I don't allow myself to think of him, but I don't allow myself to forget either. I can't forget him, I won't.

Jag vet att jag övergår till engelska, men det är så mycket lättare för mig att uttrycka mig rätt, så som det är menat att jag vill uttrycka mig. Förlåt om det gör det svårare för er att läsa.. Men det finns en översättare i spalten till vänster. "Google Översättaren".

Godnatt.

090214

Hejhej! Har ni haft en bra dag än så länge? Det har i alla fall jag haft, vart ute i naturen, åkt och köpt lite smågrejer för ikväll, och kollat på gossip girl avsnitt haha. Jag vet att det sista där inte riktigt är vad jag brukar gilla, men det har varit ganska trevligt faktiskt att bryta sig bort från vardagen till "manhattan uppereast-side".

Gårkvällen var också lyckad till viss del. Bra och läskig film, men mitt i filmen kom jag på vart och med vem jag har sett den "gamla" filmen. Det var med min dåvarande pojkvän, 07, mitt på sommaren. Och eftersom det är alla hjärtansdag så kan jag lika gärna berätta om hur mycket jag älskar honom, och hur han totalt krossade mitt hjärta. Jag hade svårt att andas under minst ett år, varje gång jag tänkte på honom kändes det som om min kropp och själ bokstavligt skulle falla i bitar. Vissa säger att man inte borde "blotta sin själ" för mycket här på bloggar och andra forum där folk från världen över kan läsa, och jag håller nog med till viss del, men detta ville jag dela med mig av.. När jag väl öppnat dörren till ämnet, så kan jag lika gärna berätta mer, en annan gång. Ha en bra alla hjärtansdag, Kram.

Valentine's Day

Godmorgon! Som ni alla säkert är mycket väl medvetna om så är det Alla hjärtansdag idag. Jag vet inte vad jag tycker om denna "dag" eller högtid eller vad det nu kan vara, förutom att jag tycker att den är ganska överreklamerad. En speciell dag för alla par i världen är en ganska mysig tanke, men varför finns det ingen singeldag i så fall? Fast det kanske inte är lika bra, eller nått. Men det är alltid mysigt med en speciell dag antar jag, fast de flesta håller nog med om att alla dagar med personen man älskar är ganska mysiga i sig :) Har ni några speciella planer för idag, par och singlar?

Jag har i alla fall ingen aning vad jag ska göra, tror det blir lite mys hemma. Detta är nog det första året jag inte är upptagen på alla hjärtansdag på väldigt länge. Det känns i alla fall så, och det känns riktigt bra. Men nu skall jag ut med Tila och sedan åka med mami och shoppa lite! Hoppas ni får en underbar alla hjärtansdag, Puss & Kram!


Fredagskvällen..

..blir väldigt mysig tror jag. Jag och några vänner från Göteborg ska iväg på bio och se den där Friday the 13th, haha, tyckte att det var passande! Det är en nyinspelning av rysarklassikern från 1980. Har sett den första filmen, o den är bra, men läskig som fasiken! Hoppas att nyinspelningen är minst lika bra och läskig. Haha, hoppas jag vågar gå hem sedan, annars får jag allt be mami hämta mig nere vid bussen tror jag nog :)



Nu är det tacos på gång, Hoppas ni får en lika bra kväll som jag! Kramar

090213

Fredag eftermiddag och sitter vid köksön, tittar på när mami och Tila leker. Mamma kom hem tidigt från hennes tjänsteresa som hon vart på 3 dagar och en till liten överraskning är att det blir tacos idag! Mums! Sedan efter det så blir det antagligen bio :D Jag, Mikaela och Lina är bjudna på en fest, men tror inte riktigt att jag är taggad för det! :)

Men jag måste berätta om min arm, vet inte riktigt vad som har hänt. Men har väldigt ont i min högra axel och asså , jag kan i princip inte lyfta den eller typ.. gosa med Tila utan att det gör ont. Jag tror pga att jag läser så mycket nuförtiden, så ligger jag på högerarm medans ja läser, så den får inte tillräckligt med blod eller nått liknande. Haha, låter som värsta förklaringen. Men har ingen annan idé om varför den gör så ont. Men men, hoppas det går över snart i alla fall.

Nu ska jag på promenad med Tila igen, blir antagligen en liten tur längs stranden. Det brukar hon gilla. Bloggar senare när jag vet vad jag ska göra ikväll. Kram

En bild från där jag bor :)


Fredagen den 13e

Godmorgon bloggen. Det är lite kallare idag men det är fortfarande en go och härlig vårsol mitt i skyn. Jag vaknade för ett tag sedan, har precis varit ute på en liten promenad med Tila. Idag ska jag nog bara sitta på altanen eller balkongen och läsa. Så fridfullt och jag kan behöva all lugn och ro jag kan få innan skolan börjar igen :)

Idag är det också fredagen den 13e, ojoj. Är någon av er som är skrockfull? De finns ju de som inte går under stegar, inte fäller upp ett paraply inomhus, inte har skorna på bordet, inte har nycklar på bordet m.m. Är ni sådana? :) Jag är nog inte det i min natur, men min mamma är lite skrockfull :p Så jag har vant mig vid att alltid lägga nycklarna på bänken istället för bordet m.m.

Nu sitter jag också, som vanligt, och lyssnar på musik :) Den här är för er alla Robert Pattinson-älskare. Visste ni att han har en otrolig old-blues röst och sjunger helt otroligt?

Här har ni den i alla fall, Robert Pattinson - Let Me Sign


Nu blir det frukost för min del! Sedan läsa lite i det underbara vädret. Kramar på er!

090212

Hejhej! Jag var precis ute med Tila på kvällspromenaden och det är en otroligt stjärnklar himmel. Det var väldigt lugnande att gå där och titta upp mot himmlen och så :) Mysig stund med min lilla vovve.

Nu så sitter jag i alla fall och lyssnar på musik som vanligt. Som ni kanske märkt så är musik en otroligt stor del av mitt liv och jag slutar aldrig att lyssna på musik av någon anledning. Jag har på musik när jag pluggar, när jag sover, när jag bloggar, när jag går, cyklar, dansar (självklarhet), i bakrunden när ja ser på tv.. alltid. Jag älskar allt som har med musik att göra. Därför tar jag mina musiktips på stort allvar ;) och dagens tips blir bandet Blue Foundation som är väldigt bra, speciellt deras Eyes On Fire enligt mig :)



Nu ska jag kolla lite på Criminal Minds :D på 5an! Kram!


SHOPPING

Hejhej! Jag är redan hemma, det blev en kort liten shoppingrunda bara. :) Men jag hittade äntligen mitt ansiktsvatten (som jag letat efter i ca 4 veckor). Det visade sig att de hade bytt förpackning, eller vad det kallas, på den bara :) Jag ville ha just den eftersom jag inte har torr hy, ja har bara aningen torr hy på vissa ställen, och den är väldigt bra mot just det :)  Utöver det så blev det självklart boken Breaking Dawn och ett jättebra läppglans som jag faktiskt hade glömt att det existerade.

Fick det i julklapp för typ 3 år sedan, och hittade det inte då. Men så såg jag det idag när jag letade efter ansiktsvattnet (båda från Nivea). Läppglanset är verkligen jättebra, lätt att använda, underbar lukt samt ett väldigt snygg resultat! :)

Nu kommer bilder från dagen :)
Jag påväg till bussen, haha råkade få den underbara solen i ögonen :)

Allt jag köpt idag :) Köpte New Moon också, jag har läst den, men lånade den av en kompis då. Nu har ja ett eget exemplar ;)

Mitt ansiktsvatten Soothing Toner - Nivea Visage

Mmh! Mitt läppglans! Volyme Shine - Nivea Beauté
 

Men nu skall jag på en riktig långpromenad med Tila! :) passar på när det är så pass bra väder! Ha det bäst så länge, kramar!


Ojdå!

Ojdå, jag hittade kameran i min väska i sista sekunden :p tog några snabba bilder (inte de bästa, jag vet!) Men lägger in dom snabbt innan ja åker :) har typ 2 minuter på mig, Kraam!


Kungsbacka

Hejhej igen! Nu är ja påklädd och redo för kungsbacka, haha. Tyvärr så blir det ingen dagens outfit idag för jag kan inte hitta min kamera! Lite konstigt eftersom den är i metallicröd färg..  :p men men! Nu ska jag i alla fall kila ned till bussen, laddar upp bilder om jag hittar kameran när jag kommer hem! Hoppas ni får en underbar dag! Kram

090212

Godmorgon! Jag är på jättebra humör idag :D Snuvan är nästan borta, jag är pigg och energisk som jag brukar vara igen. Jag har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen. Här nere i Onsala (Göteborg) så är det underbart väder; sol och 5 grader! Jag har inga planer ännu exakt vad jag ska göra, men ska i alla fall in till Kungsbacka och köpa den 4e boken i Twilight serien, Breaking Dawn.
 
Det är verkligen som en drog de böckerna! Spring och köp ert första exemplar nu! Gärna på engelska också, de är mycket bättre på orginalspråket :)




Jag ska duscha nu och antagligen äta lite frukost, vore nog smart. Men bloggar innan jag åker, då blir det nog också dagens outfit! Ha de fint! Kram

I Fell In Love with Music

Hejhej! Jag måste komma med ett litet musiktips som vanligt

En otroligt bra låt som är gjord av IRON & WINE om ni inte vet vilka de är så borde ni ladda ner lite tracks. De är väldigt bra och jag har en liten svaghet för just (i mina egna ord) soft rock chill låtar :p
Så här kommer den Flightless Bird, American Mouth - Iron & Wine




That's all for now! Ha en riktigt fin dag nu! Kram

090211

Hej! eller nästan godmorgon för min del, jobbar inte idag och kände att jag förtjänade en sovmorgon :) vaknade runt 12-tiden och har bara degat i sängen sen dess med laptopen i knät för att se twilight för typ..vad blir det nu.. 3e gången .. om inte 4e :) Jag tycker den är så bra och "Bella och Edward" spelar så jäkla bra mot varann.. usch..episk kärlekshistoria som kommer bli ihågkommen kan jag allt säga :)

Ska kila iväg och äta frukost, busa lite med Tila och så..Men bloggar innan ja åker till stan :) Kramar!

Twilight Director's Notebook


ASOS.COM

Hallå i stugan! Ville bara påminna alla om att idag är den sista dagen som du endast betalar 10 kr för frakten från asos.com. I vanliga fall kan den kosta otroligt mycket (beroende på hur mycket det du beställt väger och vad för slags vara, skor kostar 200 eller mer oftast ) Så shoppa loss nu riktigt mycket innan den dyra frakten kommer tillbaka! :D



Godkväll för mig, hoppas ni får en bra en :) Kramar


090210

Hej! Jag sitter här på jobbet nu, ska snart gå på lunch :) Idag tror jag det blir en go pastarätt med skinka och champinjoner som är balsamicomarinerade och lite het sås :D Mums!

Idag skulle jag egentligen komma hem ganska sent eftersom jag har lång latin & standard coaching idag, men såg ett mejl imorse från Ted (Huvudtränaren i Latin) att båda coachinglektionerna är inställda denna veckan :( Så synd, var verkligen taggad för att träna stenhårt.. Men men, får vara hemma och mysa lite med Tila istället eller kanske gå på bio med sofia? Vem vet :) Vad ska ni göra idag?

Men nu skall jag kila iväg till pastastället nu och äta, vi hörs senare! Kram

Johnsson Pasta -

Pasta Milanese två sorters salami (eller skinka)  i ganska het sås med balsamicomarinerade champinjoner


Bob Marley

Godmorgon Godmorgon! Jag vet att det är galet tidigt men jag sitter här, nyduschad, fräsch och lyssnar på underbara Bob Marley låtar samt en härlig "Over the Rainbow"-cover som är gjord av Israel Kamakawiwo`ole (kallas Iz bara). Han gjorde den 1993 med sitt album Facing Future :) Han var också ofta kallad sitt Hawiianska namn Ka'ano som betyder den älskvärde, som blev namnet på hans första soloalbum. Håll koll på hans låtar och så, han var otroligt duktig, med ett mäktigt sound :)



Ska äta lite frukost nu och sedan bege mig och jobba :) Kram på er, hoppas ni får en underbar dag!

Förväntningar

Hejhej! Vet ni, ikväll kommer Raw Comedy Club igen kl 21.55 på Kanal 5! Jag kommer vara bänkad framför tv under hela programet! Har väldigt höga förväningar eftersom det är Johan Glans (en av mina personliga favoriter) och Özz Nujen på scenen idag! Hoppas det kommer bli ett otroligt bra program även om det endast är en halvtimma :) Komedi är allt bra va? Man kan verkligen glädjas åt det och det är en ljuspunkt i vardagen enligt mig! Har ni någon favoritkomiker? 


090209

Hejhej igen! Jag vet att jag inte bloggat nästan alls idag men jag har varit helt upptagen med massa grejer! Målandet gick väldigt bra och sedan satt jag och höll på lite med olika it-grejer. Jag kommer hem såhär galet sent eftersom jag körde hela vägen från jobbet hem till min mamma :D känns skönt också att ha tjänat lite pengar sådär ;) Ska jobba imorgon också fast inte måla, imorgon blir det ringa samtal och hålla på med lite it-grejer (Qlikview m.m) NEJ jag är ingen nörd :p men jag har gått en liten utbildning på en vecka typ om konsulting och sådant, så jag är en juniorkonsult också och jobbar lite när jag känner att jag vill :)

Men nu kommer iaf dagens målarbilder!



Hehe, hade allt lite roligt där ett tag ;) Men men kära läsare, nu skall jag iväg och äta en goood semla! Glömde liksom av att det var förra veckan :o Kram på er ♥


MÅLAR

Godmorgon allesammans, ni har säkert precis vaknat men det har inte jaag! Jag gick upp väldigt tidigt idag för att ta det där jobbet om att måla om ett konferensrum på ett it-företag. Är där just nu och tycker det är ett ganska bra gig eftersom jag nu sitter och bloggar på jobbet :) Väntar på att färgen ska torka, men så fort jag kommer hem härifrån lägger jag in bilder på när jag målar, ni kommer få en liten överraskning haha. Men men, vad ska ni göra idag då? Första dagen på sportlovet alltid lika trevligt!

Ska kila iväg nu och dricka lite loka :) Kram på er!


John Patrick Amedori

Hej! Ni som känner mig vet att jag inte är riktigt den Gossip Girl tittande tjejen men, eftersom det inte var mycket annat på tv, så kände jag att jag lika gärna kunde kolla. Det nya avsnittet som började idag kl 19.00 hade en liten, och otroligt läcker, överraskning i och hans namn är John Patrick Amedori. Han spelar en konstnär i Gossip Girl vid namn Aaron och hetare kan man inte bli. Ett riktigt snyggt tillskott till den annars ganska enformiga serien. Bra Jobbat!


borde man gå ned i vikt?

Idag har jag varit borta från bloggen alldeles för mycket känner jag, förlåt för deet, men har tyvärr varit upptagen med massa andra grejer. Även om jag velat sätta mig vid datorn så har det helt enkelt inte blivit så :)

Fast idag så måste jag erkänna att jag har en liten självförtroendes svacka och det är ganska jobbigt, som de flesta som haft det mycket väl vet om.. Det hjälper inte så mycket när man får höra att "man kanske borde gå ner några kilon", liksom vad är det för skit? Man ser ut som man gör och alla har väl rätt att bestämma och välja för sig själva om de ska gå upp eller ner i vikt (som jag nu bara använder som exempel). Blir så trött när jag ser massa tidningar med " Linsay Lohan - farligt smal igen" och sedan i SAMMA tidning "trött på att jeansen inte passar länge? Pröva blablabla-dieten, bevisat resultat". Förstår mig verkligen inte på hysterin om vikt och utseende. Låt folk vara för fasiken, lev era egna liv.



Litet utbrott men det har alla rätt till då och då, ska kila nu och ringa ett litet samtal :) Ha en underbar fortsatt dag, kram!

Körning

Hejhej! Det är återigen jätte mysigt väder ute och jag har tyvärr varit fast i en bil i flera timmar men nu så äter jag en liten bit mat!  

Jag har suttit och kollat på bedtime stories i bilen och gått igenom min gamla externahårddisk med tävlingsbilder m.m!




Nu är det mat som gäller :D hungrig så in i bänken! Bloggar lite senare ♥ Kram på er

Porträtt

Hej! Jag fick nyss veta att jag ska bli fotograferad av Magnus Egger i slutet av mars! Ser verkligen fram emot det så otroligt mycket och vill verkligen att tiden ska gå snabbt ända till mars! :D Jag ska fotas både i studio och miljö och ska göra en "extravagant" fotning också, som den här nedan!

Jag ska bara mysa i soffan just nu, och vad som händer ikväll får vi allt se lite senare! Kram på er


VÅRVÄDER

Hejhej! Va underbart väder det är idag! Sol och ca 7 grader ute! Våren är äntligen pååå vääg, tror jag, om inte snön kommer igen. Vill ut och njuta, ta en fika och fönstershoppa lite med en go vän, men tyvärr så har de flesta åkt till St Anton, Charmonix eller något annat litet vinterparadis.. :(

Ja, så var det med det. Nu ska jag hoppa in i duschen, äta lite lunch och kanske ta en långpromenad vid stranden med Tila :) Isen är ju äntligen borta! Ha en fin dag! Kram


Dans

Blev helt danssugen när jag satt här och kollade på lite IDSF tävlingar på youtube (International DanceSport Federation) men jag märker också vad modet ändras inom både latin och standard xD Råkade av misstag klicka på ett latin vm klipp från 1989 xD jisses! Aa :p insikt kanske man kan kalla det, eller något annat hahah!

År 2003 var det väldigt populärt med en slags "svans" både fram och bak på klänningen..



År 2004 var det fransarnas framgång, svansen är kvar ännu men försvinner snart :)

Så har vi 2007, som är ganska delat. Men de flesta är de otroligt snygga helkjolarna som sway'ar otroligt fint! Sådan som jag har nu förtiden :)
 

TOPSHOP

När jag hade slutat idag så stannade jag kvar lite i stan för att kunna åka med min mamma hem. Då sprang jag omkring i lite affärer i 2 timmar, och i min favoritbutik Top Shop hittade jag ett par supersnygga höga semi-gladiatorskor! Så snygga och 10 cm höga. De kommer göra ont att gå i efter bara någon timma. Men jag prövade dom o dom satt perfeekt.. aa.. Får tjata lite på mamma om dessa, de är speciella!


Top Shop - 1199 kr

Dagens Outfit

Just det ja jag har faktiskt lovat att lägga ut mer "outfits" även om det är casual vardagskläder, såå idag hade jag på mig detta; Ett par ursköna svarta jeans, vit topp och jeansjacka.



När jag ändå lägger upp massa bilder kan jag lika gärna visa ett par av mina beställda godingar från Asos.com! :D

Asos.com - Leather Woven Platform Sandal

Hollister

 Hejhej! Jag blev nyss väldigt förvånad, var inne på aftonbladets hemsida på Elin Kling, så såg jag att hon hade skrivit om att Hollister, Abercrombie & Fitch och Forever 21 letar lokaler i Sverige, exakt samma sak som jag skrev om fast för 3 dagar sedan ;) här. Kände mig lite go och glad när jag såg det :p Haha. Men i alla fall så är ingenting bestämt ännu, men vi kan ju alltid hoppas. Speciellt Hollister gillar jag  för deras goa surf-tema i princip, Forever 21 är ganska likt Asos för er som inte vart där. De hittas på http://www.forever21.com/ och http://www.hollisterco.com/


förändrad?



Hej! Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och har suttit och kollat igenom Cosmopolitan och Solo. När jag var yngre ( säkert mindre än ett år tillbaka ) så kunde jag sitta och läsa i sådana tidiningar, och ..på ett sätt "suga in" kunskapen och alla små tips och tricks. Men nu så blev jag så uttråkad.. är det jag som har förändrats eller är det så att inget förändras.. Tipsen är de samma och tricksen med..

Jag hade tänkt att vila lite nu, ta det lugnt med mami och Tila! Vi hörs lite senare, kram!


090206

Godmorgon, jag känner mig mycket bättre idag! Jätte skönt, men huvudvärken har inte släppt än totalt :( Får väl helt enkelt ha den under skoldagen idag, som är ganska kort 8.00-13.00. Sedan ska jag träffa några vänner, som jag inte sett på ett tag, för lunch/fika, Annie Hannah och Afra, kanske Sofia också :D vi kan ju hoppas! Det kommer bli väldigt mysigt tror jag nog :p

Jag har precis duschat iaf (kl är 05.50), känner mig jätte fräsch och funderar på att inviga min jeansjacka idag.. Under min vanliga jacka såklart, men endå :) Ska äta nu! Ha en bra dag ♥

Nu kommer det 4e paret, man måste bara älska dom!

Asos.com - Högklackade Gladiator skor


090205

Nu är jag nästan färdig. Sitter här och fixar de sista smådelarna med mitt religionsarbete nu. Det är lite jobbigt men det måste göras, ska tyvärr in imorgon klockan 10.20. Imorgon ska jag till skolan också, även om jag har feber. Jag missar alldeles för mycket genom att vara sjuk, och på min skola så hamnar man efter så otroligt snabbt.. :(

Nu kommer ännu ett par ♥ Chokladbruna!

Asos.com - Leather T-bar Plattform Sandal

Adele

Should I give up or should I just keep chasing pavements?
Even if it leads nowhere,
Or would it be a waste?
Even If I knew my place should I leave it there?

Riktigt go och mysig kärlekslåt av Adele - Chasing Pavements




090205

Hejhej! Tyvärr så är jag fortfarande lite krasslig, men huvudvärken börjar försvinna märker jag, det är härligt. Fast tror inte att febern har försvunnit ännu eftersom jag känner mig väldigt varm. :/
Sitter här i sängen med 2 täcken, massa kuddar och laptopen på magen. Ganska mysigt faktiskt men jag vet att jag snart kommer vakna till ordentligt och då kommer jag gå upp.. Funderar på att göra mig själv en stor kopp med varm choklad.. det skulle inte skada tror jag :) haha

Här kommer ett par av skorna jag beställde :)

Asos.com - Premium Heart Sole Platform Shoe


ENERGI

Mitt i natten är det visst, men jag fick nyss ett rus av energi och tänkte passa på med att visa er min beställning till Asos, lite galet. Men vad ska man göra? Det finns så många fina grejer så det nästan är galet. Jag har bara beställt massa skor dock, och en topp. Men jag visar sakta men säkert alla skorna ;) så snygga! 6 par.. men de ska hålla hela våren och sommaren, och vem älskar inte skor? Det gör i alla fall jag, är helt galen i skor, om ni inte redan visste det! :)


Asos.com - French Connection Double Ankle Strap Sandal

Ett par skor per inlägg blir det, bygga upp stämmningen lite ;)


090204

Hejhej igen, har varit alldeles för frånvarande från bloggen idag känner jag. Men jag har inte orkat och min huvudvärk har varit alldeles för jobbig :/ Vad har ni gjort idag? Själv har man suttit och tagit det lugnt, sovit lite..men jag är ingen person som kan sova mitt på dagen sådär.. Men men

Just nu försöker jag få ihop mitt religionsarbete eftersom jag uppenbarligen byggt upp det på fel sätt.. det suger ju lite måste jag erkänna. Ska nog fortsätta med det nu, sedan blir det nog tvn om det finns något roligt på idag :)

Kram ♥

bags

Igår kom äntligen min väska :D visst är den sööt! Har väntat på den i ca 2 veckor nu :) Den är i brunt och lite ljusbrunt läder, med en reglerbar läderrem. Den är lite ljusare än vad bilden ser ut att vara och är perfekt storlek <3



SJUKLING

Hejhej, sitter här i min morgonrock och är helt snuvig :( Idag är jag en liten sjukling och jag vill inte vara det. Ogillar starkt att vara tvungen att stanna hemma, att inte göra någonting, att helt enkelt vara aningen hjälplös.

Tänkte; jag kanske kan plugga lite på det där religionsgrejen, Men ja kan i princip inte tänka rakt och det var också därför jag inte skrev något morgoninlägg, hade huvudvärk som blev värre när jag satte mig framför laptopen.

Känner att ja inte riktigt kan sitta länge än såhär, men jag hoppas att ni får en bra idag nu! Så har ja en liten överasskning senare :) Kram




svar

Svar: Jag köpte klänningen på Rut m.fl Den är precis nyinkommen så den borde finnas kvar (om er butik har just den kollektionen vet man aldrig, men beskriv den som blå vit linne/klänning med smocksömm över bröstkorgen och rosetter som axelband :)

 



Beyonce Knowles


Hejhej! Jag ville bara berätta att jag, Rebecka och Lina ska på Beyonce den 11 maj på Scandinavium här i Göteborg!! Aas glad, det kommer bli såå såå kuul! Längtar som fasiken förstår ni nog :D
Lyssna på datumet till exempel, den 11 MAJ.. det är alltså nästan SOMMAR som betyder att då har man tunna och goa vårkläder på sig , så snyggt som det bara äär! Borde nog redan börja tänka på vad jag ska ha på mig, Jisses! :D


En annan otroligt rolig grej (om det kommer att hända) är att klädkedjorna som Abercrombie & Fitch, Hollister och till exempel en otroligt grym kedja Forever 21 funderar på att öppna butiker i Sverige. Pratade med en vän från Usa som praktiserar på en tidning som skulle göra ett reportage om detta. ( Insidescoop ) ;p Hoppas bara att de öppnar i Göteborg och inte bara i Stockholm (som jag antar är den största attracktionen)

SKOLDAGEN

Goa bilder från skoldagen <3


         Lino <3                                Daniel, sexigare än någonsin! :)

      Aww. Daniel :)                            Sara Hägglöf! :D Chill tjej!         
Goa Pernilla och Sara på kungsbacka station :)

home sweet home

Kommit hem från skolan nu äntligen. Varit en ganska härlig dag. Fast.. det var så kallt när ja åkte hemifrån, så jag klädde på mig "stora" jackan, halsduk och annat värmande. Så när ja kommer ut från skolan så är det Strålande solsken! Inget emot solsken :p detta var mer ett bevis på min otroliga OTUR :p jobbigt att bära omkring på halsduk o allt sånt! Ne, fy för kalla dagar nu vill man ha vårvindar! :)



Idag blev det svarta leggins med min nya stora vita tröja, mina chillboots! Lite suddig bild imorse, men ja hade bråttom!
Tröjan - Gina Tricot
Leggins - Lindex
Bootsen - MQ
Väskan - Marc by Marc Jacobs


Ska nu ut med Tila i vårsolen för en långpromenad tror jag allt. Vi hörs senare, och då har jag några riktigt snygga bilder på min klasskompis Daniel, ojoj tjejer ni kommer inte klara av detta ;)


wops

Undra om det är nått fel på mig, vaknade nyss (5.45 typ) av mig själv :O Ska egentligen inte gå upp fören klockan 6, men vaknade..och kände mig..heelt utvilad och det var inte en chans att jag skulle kunna somna om i det läget. Har det hänt er någon gång? Det här verkar som det händer mig minst 2 gånger i veckan. Fast just denna gången, var det en hel kvart.. hm men men

Ville bara säga godmorgon till er alla, Hoppas ni får en underbar dag! Kramar ♥


RAW Comedy Club

Jag sitter nu med mina 3 goda vänner och skrattar så jag får ont i magen. Raw Comedy Club körde igång ikväll på Kanal 5. Otroligt bra ståuppare och man ..kissar nästan på sig. Det är så roligt, och så grovt och.. Aa det är så jävla gött att se att komiker verkligen kan skämta om allt. På scenen ikväll är det Laurie Elliot som är en av Kanadas roligaste ståuppare och sveriges egen Magnus Betnér som jag själv sett live på Storan här i Göteborg. Båda otroligt begåvade komiker och det är en av kanal 5's bästa satsningar enligt mig. Detta borde ni inte missa gott folk!


forget

Ojoj, glömde totalt av det. När jag var inne i stan idag så såg jag en glasögonbutik och sprang snabbt in för att kolla om de hade några Ray Ban där. Dem hade de, men först hittade jag bara själva glasögonen i den modellen jag beställt ( jag har beställt solglasögonen). Satte på mig dom och tog ett snabbt kort på det så ni får se hur det kommer se ut. Men hittade också solglasögonen precis när jag tagit kortet, så tog självklart kort på det också :D Här nedan är båda!
 


Nu ska jag ha lite myskväll med några goa tjejer som ja inte träffat på jäättelänge. Lagrat upp med dipp och massa grönsaker; gurka, paprika, morot m m . MUMS! Kram på er!

090202

Nu är jag hemma igen! Vet att det är galet sent, men efter skolan idag så gick jag iväg och shoppade! Jag hade inte tänkt att shoppa, hade bara.. planerat att kolla in lite grejer inne i Göteborg när ja endå var där. Men så hittade jag en massa söta små grejer. En jätte stor (fast tunn) vit tröja som är jättego nu när väl våren kanske kommer. Köpte också en otroligt söt liten topp/klänning som är blå och vit. :D jätte glad över mina små fynd!


090202

Nu är jag äntligen hemma igen, varit en ganska låång dag måste jag säga. Och till råga på allt så är självklart den första lektionen av dom alla; MATTE. Ojoj, jobbigt värre enligt mig.. Ni ska bara veta de konstiga och komplicerade talen vi har :( har ni också jobbig matte?



Men sista lektionen var lite go eftersom vi har en sk "bullregel" där en person som är sen eller har på sin mobil, är illa tvungen att ta med sig bullar/kakor till hela klassen nästa lektion i det ämnet. Så idag fick vi singoalla och kanelbulle-kringla till vår retoriklektion. Perfekt!



Ska ut med Tila nu en snabbis, skriver mer sedan :) Kram på er.

Make the ordinary, extraordinary



Hejhej. Sitter just nu i datasalen för att blogga lite innan skolan börjar. Har märkt att vi på Kitas Ekonomiskola har en ganska fin skola faktiskt.. bra utsikt och grejer.. :) Men men, jag ska precis ha mattelektion, ochill som fasiken men det är bara att få det gjort endåså :)  Ville bara berätta om att jag beställt nya Ray Ban Wayfare solglasögon! Älskar dooom, köpte svarta detta året :) Ska skynda mig till lektionen num, Kram

090202

Jag vaknade med ett ryck när mobilens alarm började ringa och vibrera. Inte skönt överhuvudtaget. Vaknade mitt i en jätte härlig dröm och jag hade gett mycket för att kunna fortsätta sova, fortsätta drömma. Fast, jag kommer inte ihåg vad drömmen handlade om, det är det konstiga. Men endå så vet jag att den va härlig eftersom jag hade en sådan där "Jag-drömde-en-härlig-dröm" känsla i kroppen.

Idag blir det svarta leggins, en beige klänning och en svart kofta. Enkelt för skolan :) Aja, nu måste jag klä på mig, äta m.m. Kram!

Ny profilbild

Hej! Jag kände allt att en ny profilbild skulle vara bra :) Jag tänkte också försöka fixa till en sådan där stor och lång profilbild :p haha, får väl se hur det går. Men man kan ju alltid hoppas, eller hur? :)


Oj, men jag får nog skynda mig nu. The Holiday har redan börjat ♥ Pussar!

The Holiday

Hejhej! Jag zappade precis omkring på kanalerna och blev otroligt glad när jag såg att The Holiday kommer på tv3 idag klockan 21.00! Jag verkligen älskar den filmen, den är så så så bra :p haha enligt mig då förstås. Det är min favorit film och jag skall mysa till det riktigt rejält med massa onyttigheter, mys-kuddar, lilla Tila och lilla Fabian haha. Han kommer nog inte bli glad när han läser detta inlägget ;)

Jag har också fått frågan "Vem är Fabian egentligen, bara en vän eller nått mer?" flera gånger så jag tänkte att jag lika gärna kunde skriva det i ett inlägg. Nej Fabian är inte min pojkvän eller liknande, vi är bara vänner. Nära och goda vänner som träffas ofta, precis som ni säkert också gör med era nära vänner.

Ne nu ska jag ta det lite lugnt och vänta in den efterlängtade filmen :) Kramar på er


090201

Är tillbaka från min lilla shoppingtur. Det var jättemysigt som vanligt. Hittade några par skor som jag gillade, men köpte inga. Köpte ett par chinos till, fast mörkblåa :p och en jätte jättesöt ljusblå jeansjacka. Alltid perfekt för våren! Här kommer massa bilder på dagen ♥


De här snyggingarna hittade jag på Zara, coola eller hur?

Feel at Home är en riktigt mysig liten inredningsbutik som ja i princip älskar.

Ååh, bästa butiken i hela Kungsbacka enligt mig - "Tara".
Tips; Finns massa Marc Jacobs grejer här!


Promenad med lilla Tila direkt när jag kommit hem, söt i sin jacka!

Köpte bland annat en jätte söt jeansjacka! Går till övre-midjan och sitter perfekt! Gina Tricot - Endast 299 kr

shoppingtur på gång

Hejhej! Jag fick en liten överasskning från min mamma idag, och det var en shoppingtur. Det är alltid så mysigt att shoppa med min mamma ska ni veta. Alltid en go liten lunch där vi pratar om saker, som vi konstigt nog inte pratar om "hemma", och så har vi jätte kul när vi prövar kläder och så eftersom vi alltid skojar omkring m.m. Ser fram emot det väldigt mycket faktiskt. Vad vi ska leta efter idag är nog ganska chill vår-kläder. Kanske lite skor också om jag får min vilja igenom ;) Vårjacka kanske?

Ska åka nu, men visar alla inköpen och säkert några bilder från själva shoppingturen också senare! Kram Sandra 

090201

Idag är det 1a februari kom jag på nu, det känns faktiskt också mycket mer "vårigt" än vad januari gör. Och tänk, om 13 dagar är det alla hjärtansdag. Ojoj, vad har ni för planer? Är ni singlar som jag kanske?

Jag har i allafall inga planer överhuvudtaget ännu, det är ju ca 2 veckor kvar, men endå. Jag undrar om det är bra eller dåligt att inte ha några planer haha.. vi får väl se. Men jag är ingen som tar alla hjärtansdag så allvarligt har jag märkt, jämfört med andra. Till exempel så har jag en jätte go vän som heter Vanessa (som dock har flyttat). Hon har alltid tagit alla hjärtansdag jätte allvarligt :P och fick panik om hon var singel och inte hade någon "dejt" av något slag. Haha, jadu.. Vissa människor är så goa så :)

Men men för att byta ämne så sitter jag just nu och lyssnar på Jason Mraz, en av de bästa artisterna ever.


Clockwatching - Jason Mraz - Liveinspelning

solsken

Hej! Jag vaknade precis och möttes av en strålande sol när jag gick ut till köket. Det är fortfarande relativt tidigt men jag hoppas verkligen att detta underbara vädret håller i sig hela dagen, minst! Vet inte om det bara är vi här i Onsala som fått det härliga solskenet eller om Göteborg också fått det. Nu känns det verkligen som att våren är på väg! Ååh vad jag längtar tills man inte behöver ha massa tjocka kläder på sig, det är inte lika roligt tycker jag. Det är mycket roligare att klä sig lite tunnare men fina ljusa vårkläder. Tycker inte ni det?

Bilden tagen från mitt sovrumsfönster.

Jag ska äta frukost nu och sedan gå ut med lilla Tila som hoppar omkring vid mina ben, Kram ♥

RSS 2.0