090614

Godmorgon godmorgon! Jag vaknade för ca 1 timma sedan och har precis varit ute på en liten promenad med Tila. Igår så var jag ute med Emelie och hade det jättetrevligt. Kom hem ganska bra tid runt 2.30 eftersom jag skulle ha släktkalas idag och är tvungen att vara på topp ;) Gästerna kommer inte fören 15.30 men måste ju hjälpa till och fixa iordning mig lite i alla fall ;) Nu blir det att äta lite frukost och hjälpa min mami med lite förberedelser. Som tur har vi i allafall strålande solsken och en värme på runt 19-20 grader :) Hoppas ni får en riktigt mysig söndag! Kramar

090613

Hejhej! Idag har det varit mycket som jag gjort. Vaknade ganska tidigt runt 10 tiden då jag och mami åkte in för att kolla om de kunde reparera min mobil, som tyvärr har gått sönder lite, fast det fungerar i alla fall. Sedan skulle vi iväg och shoppa lite, äta lite lunch m.m. och till sist köpa all mat för släktkalaset imorgon. Jisses, det tog ju hela dagen kändes det som haha! Jag kom i alla fall hem runt 15 och då gick jag och Tila ut på en långpromenad i solskenet. Ikväll tror jag att det blir utgång fast har inte riktigt bestämt mig, vad ska ni göra ikväll? :) Kramar

090612

Heej bloggen! Gårkvällen blev otroligt lyckad på sticky med Maria. Hade riktigt riktigt roligt och dansade och tjötade hela kvällen och natten. Tyvärr så hade jag glömt att ta med kameran så jag har inga bilder själv, men har för mig att Maria har några faktiskt.

Idag har jag äntligen haft min skolavslutning så nu är det ingen mer skola på ett tag! Underbaaart! Dock, det har spöregnat hela jäkla dagen verkligen så haha, inte precis den somrigaste avslutningen men sånt är livet. Och nästa gång jag är fast i ett klassrum så är det i Usa som ni flesta vet ;) Denna sommaren flyttar jag äntligen.

Nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag innan jag antingen drar ut eller åker till Andreas! Kramar

090611

Hejhej bloggen! Kom precis hem från stan, var och hade betygsamtal med min idrottslärare och engelskalärare. Än så länge är jag riktigt stolt över mina betyg och så är det inget mer med det :) Idag ska jag skriva lite på min sista filosofiinlämning och sedan ikväll blir det utgång med några gamla vänner från högstadiet :) Nu måste ja gå och äta någonting innan jag får magknip av hunger! Kramar

London-resan

Hej igen bloggen! Tänkte fortsätta berätta om min resa till London. På lördagen så var det min födelsedag och den morgonen så vaknade jag med ett ryck när Hanna och Maja kommer utspringandes från toan med ballonger och sjunger happy birthday för full hals och drar av mig täcket. Dagen fortsatte med att gå längs nästan hela oxford street och shoppa hela dagen. Vi åt en otroligt god lunch som var chicken wraps med sallad så vi orkade inte äta middag utan gick ut och festade runt 21 tiden. Vi dansade och dansade väldigt mycket så det tog på krafterna. När vi var hemma vid hotellet igen så blev jag och Maja hungriga på grund av matbristen, så vi stack iväg till burger king som låg i närheten av vårt hotell och tog två stora pommesfrittes innan de stängde för natten runt 2 tiden.
 

En go bild från morgonen när jag har 2 ballonger som bröst ;)


Jag och Maja på lunchrestaurangen på Oxford Street.


Maja när vi satt och smaskade i oss välförtjänta "fries".

På söndagen så mådde vi väl lite sådär, valde att sova länge och sket i frukosten som serverades på hotellet varje morgon. Det blev istället en chicken teryaki-sub på Subway vid 11.30 tiden. Sedan på söndagen så tänkte vi att vi skulle göra lite "turistiga"-grejer, så vi åkte till Knightsbridge och besökte Harrods. Ni som inte vet vad Harrods är, så kan jag berätta att det är ett av världens största och mest exklusiva varuhus. Det finns hela 230 avdelningar där och man kan köpa allt från en nål till en bebiselefant där. Jag vet att det låter överdrivet men det är faktiskt sant :) Så vi spenderade ca 2 timmar där har jag för mig och vi kom inte ens igenom halva kändes det som. Men vad vi kom igenom var "godisavdelningen" med konfekt och choklad från hela världen. Men också cupcakes ;) Och så kollade vi på skor, väskor och klänningar såklart!

På kvällen blev det att ta lugnt. Tog ännu en ur-go pizza på Bella Italia och en riktigt smaskig chokladdessert som hette Cioccolato Napoletano... Gottgottgott


Underbara Hanna och min hand på Subway :)


Majo och Hannoo utanför Harrods :)


Hanna och Maja när vi var inne på DVF avdelningen. Oh herregud, alla kläderna.. jag döör!


Pizzan på Bella Italia, så galet god! Bästa pizzan ever.


Oooh.... Cioccolato Napoletano.. SÅ god efterrätt..

Som ni kanske förstod så åkte vi hem på måndagen, så det blev bara lite lätt shopping innan vi satte oss på Starbucks med vår nya favorit "Frapuccino Caramel".



Nu vet ni allt om Londonresan och nu ska jag kolla på tv ett litet taag ;) Kramar

London-resan Friday

Hejhej bloggen! Jag har mobil-bloggat hela helgen ( ca 2 inlägg per dag ) men det verkar inte ha fungerat alls så jag blev lite besviken när jag kom hem inatt och såg att mitt senaste inlägg var ifrån fredags-morse :/ Men men, destomer har jag alltså att skriva om nu ;)

Resan gick väldigt bra och vi hade inga problem med säkerhetskontroller eller någonting på hela resan ( som faktiskt är ganska ovanligt när man reser just till och från London ). På fredagen så hade vi lite problem med att hitta till vårt hotell men när vi väl fann det så visste vi ju i alla fall hur hela kvarteret såg ut ungefär haha. Vi bara tog det lugnt på fredagseftermiddagen och åt en otroligt god middag i form av pizza och desserten "The Godfather".


Detta var på flygplatsen då jag och Hanna stog i kön till gaten :)


Maja och jag på fredagskvällen innan vi gick ut för att äta middag på den otroligt goda restaurangen Bella Italia.


Hanno the hottie fixade håret för 3e gången haha

Det var i alla fall fredagen! Nu ska jag äta lite nyttig middag här hemma i Sverige men skriver mer om resan lite senare! Kramar

London Darling!

Godmorgon alla trogna läsare som faktiskt stannat kvar här på bloggen trots att jag inte har kunnat skriva någonting alls, eller att ni inte har fått någon info om vad som hade hänt med mig! Men, som tur så vet ni nu ;)

Jag sitter här i morgonrocken och äter en rostad macka, Tila ligger i mitt knä och hoppas på att jag tappar skinkan på något sätt, haha, så söt som hon är. Idag bär det av till London, England, med mina girls Hanna och Maja som ni har hört om förut i denna bloggen. Vi flyger ifrån Göteborg klockan 10.20 och landar i kl 11.15. Imorgon så fyller jag 18 härliga år och det ska firas med utgång (precis som det blir ikväll) och bara att leva livet. Vi ska shoppa och ha det underbart borta i London och vi kommer hem sent på måndagkväll :). Jag ska verkligen försöka blogga när jag är där borta men jag är osäker på hur det kommer gå eftersom det kan vara lite svårt ibland att få tid och resurser när man är utomlands, men som tur så har jag i alla fall min mobil ;)

Just nu ska jag platta mitt hår lite lätt och sedan packa ner plattången i min resväska och sätta på mig kläderna som jag ska ha på flyget :) Måste tyvärr gå och göra allt det nu, men jag mobilbloggar senare när jag är på flygplatsen eller när vi landat i England! Ha en riktigt bra fredagsmorgon, Kram!

Hej hej! Jag...

47fd322c1e9f0c273402e946640830ca.png

Kolla varifrån!

Hej hej!<br> Jag ligger i sängen nu och tänkte bara kolla om jag visste hur man mobilbloggar så..haha om detta kommer fram så har jag ett sätt att blogga i london! dock sjukt dyrt med taxan ;) haha Godnatt!


Jonathans Student

Hallå i stugan! Jag har så mycket att ta igen verkligen, men tänkte berätta lite om min underbara vän Jonathans student. Han gick på min skola inne i Göteborg och deras student var nu i tisdags den 2a juni. Urspringet var en helt galen massa av kitasstudenter överallt men jag hittade honom efter ca 10 minuter i ett virrvarr av studentmössor och vita klänningar. Han var otroligt söt i sin mössa och var heelt överlycklig och stod och kramade alla runt honom. Sedan fick han syn på mig och jag fick verkligen en av de goaste och hårdaste kramarna jag någonsin fått, aa helt perfekt som ni förstår. Han hade ingen aning om att jag hade tänkt att komma (eftersom vi inte umgåts aktivt på ca 5 månader), men vad kan man göra för en riktigt go vän som man verkligen älskar och som man känt och dansat tillsammans med i 7 år? Ni förstår säkert :) Så här har vi den nyexaminerade studenten på Naturflaket ;)



Hoppas du får en underbar sommar, det förtjänar du verkligen ♥ Du är verkligen otrolig och jag älskar och bryr mig om dig för alltid :)

Nu är det dags för mig att lägga mig faktiskt för imorgon så åker jag till London i 4 dagar för att fira min 18års dag :) Japp ni läste rätt, 18 år ;) på lördag! Woho! Bloggar imorgon innan jag åker till flygplatsen! Kramar, sov gott!

0905 --> = Hela maj helt enkelt.

Heej!
Hm.. tja vad kan man egentligen skriva här..om en hel månad som har förflutit.. Många småintressanta saker har hänt. tillexempel det faktum att min vän Pernilla har fyllt 17 år den 14 maj, och att jag, som väntat sedan januari på att få se Beyonce live i Scandinavium, var otroligt sjuk och var tvungen att sälja min biljett via tradera pga att jag inte kunde gå. Min pojkvän har fått träffa min släkt, eller i alla fall pappas sida av släkten, så det var en väldigt intressant dag och ganska rolig också. Men det roligaste under hela maj månad var nog den näst sista dagen, alltså den 30e..

Jag hade planerat sedan i början av april att min vän, Niklas Andersson, som fyller år dagen efter mig, den 7e juni, skulle få en överraskningsfest/grej helgen innan han fyllde år. Så jag planerade och ringde runt som en galning och det hela slutade med att 3 av hans vänner kidnappade honom och satte på ögonbindel och bak-band honom och lade honom i baksätet av bilen. Körde runt som galningar och bar in honom och lade honom på bowlinghallens golv och när vi drog av bindeln så såg han 15 av hans gamla och nya vänner och polare. Det var otroligt lyckat och kvällen fortsatte med öl/disco-bowling och sedan hem till mig för lite chillkrök ute i sommarnatten :)



Det har varit min majmånad i små korta drag :p Hur har eran månad utan mig varit då? skönt va ;)

Kramar i massor från mig :)


JAG TROR JAG DÖR

Äntligen tllbaka till bloggen! Jag har varit så arg verkligen, otroligt arg på himla blogg.se. Jag har inte kunnat logga in på flera flera veckor ( sedan efter springfling) pga ett fel i servern så mina användar koder m.m. försvann! Så äntligen kunde de "fastlägga" att jag var den som faktiskt hade denna bloggen = fick nytt lösenord = jag kan börja blogga igen. Men fortfarande jäääkligt sur pga att ja mejlat som en himla galning för all denna skiten.


Kommer nytt inlägg snart ska bara samla tankarna lite snabbt efter utbrottet! Kraam


RSS 2.0