SPRING FLING!

Hejhej! Håller på och fixar mig som fasiken nu! Har superduper bråttom för Pernillas pappa hämtar upp mig om någon minut och kör mig till lokalen :D Ska bli en grymt rolig kväll och är verkligen taggad ;) Bilder kommer imorgon om jag orkar det haha! Ha en underbar valborg! Pussaar

Spring Fling

Godmorgon! Jag har så mycket att göra och är så stressad att jag typ inte ens andas ordentligt. Idag är ju valborgsfesten och det finns så mycket som ska fixas just idag. Det är decor, scenen, alla sladdar ska tejpas fast i golvet, alla bord och stolar ska ställas fram. Stämpel med stämpeldynan ska stå på rätt ställe. Alla dörrar, som går till rum vi inte ska använda, ska låsas och massa grejer. Soptunnor, marshaller och allt annat ska ställas ut. Ja.. som sagt mycket att göra på ganska kort tid. Hem och fixa mig också och tillbaka till lokalen igen. Jisses.. Nu måste jag åka iväg och göra lite grejer, men bloggar i bilen lite då och då! Hoppas ni får en bra valborg och en härlig dag!


Äntligen!

Hejhej! Äntligen hemma från skolan, göteborg, kungsbacka o alla andra ställen jag vart i idag :p Har varit en otroligt skön dag även om det har vart lite spring hit och dit. Hållt på men valborgsfesten hela dagen verkligen och nu äntligen har jag valt klänning också. Det tog sin lilla.. eller ganska långa, tid men nu har jag bestämt mig! Vad det blir får ni se på Spring Fling eller på bilderna som kommer efteråt :)

Nu ska jag äta lite middag, sedan blir det att kolla på en film, för historians skull. Apocalypse Now är det jag ska se eftersom vi håller just nu på med "Konflikter" och jag har vietnamkriget :) Ska bli kul och intressant att se den äntligen :) Hoppas ni får en bra kväll! Puss

090429

Godmorgon! Sitter här på balkongen nu och äter ur-goda frallor med skinka på. Mums! Perfekt start på dagen! Efter frukosten ska jag ta en dusch och sedan dra till skolan. Idag har jag endast en lektion 10.20-11.20 så det är en väldigt skön dag! Ska gymma efter skolan och sedan har jag lite saker att göra eftersom det är mycket plugg just nu och så är Spring Fling imorgon, så kommer inte vara hemma på hela dagen tror jag nog :)

Nu måste jag skynda mig! Ha en grym dag! Puss

090428

Hejheej! Slutet av april alltså. Jag förstår inte riktigt vad jag har gjort det senaste.. 4 månaderna känns det som. Tiden har gått så fort och det är fullständigt galet i min värld att det om 3 dagar är maj månad. Hm..

Idag hade jag engelska nationella. Skulle skriva en uppsats på ca 500-600 ord om jämställdheten mellan kvinnor och män. Det kändes ganska bra, fast.. när jag snackade med andra elever så hade de liksom "tänk på ett svårt ord att använda" och jag kom på att jag totalt bara skrev. Jag tänkte inte överhuvudtaget på om jag skulle använda lite svårare ord och få ett varierat språk i texten alls. Ajdå! Men får hoppas att den är bra nog för ett MVG i alla fall :)

Nu blir de mys i soffan framför tvn med syrran som kommit upp från Halmstad :) Puss


Drained of Energy

Hallå i stugan! Jag kom nyss hem från skolan och sitter här och bara pustar ut. Hela jag är så otroligt uttömd på energi verkligen, orkar knappt skriva på tangentbordet. Håller just nu och tappar upp ett varmt bad med lite go musik och luktljus! Mm.. ska bli skönt.

Skolan var okej, alltid lika jobbigt på måndagar..speciellt när man slutar senare än vanligt. Idag blir det att plugga lite inför Engelska nationella imorgon. Ämne att skriva uppsatsen om "Gender".. jämställdhet mellan kvinnor och män i dagens samhälle. Skola, löner, jobb, inom sport och så vidare :) Riktigt grymt ämne men ogillar lite att bli bedömd enligt mina tankar och åsikter. Eftersom det är nationellt prov i språket engelska, så borde inte innehållet av mina åsikter egentligen bli betygsatt.. men man kan inte få allt man vill i världen har jag ju märkt ;)

Nu ska jag bara ta lite jordgubbar och hoppa i badet! Ha en bra eftermiddag, Kram!

090427

Hejhej! Måndag ännu en gång.. Suck. Otroligt va helgerna går fort nuförtiden, och nu är det en hel skolvecka innan det blir helg igen. Usch usch. Helgen har i alla fall varit riktigt bra med härligt väder, umgåts med Andreas och nya människor. Just nu är man fast i skolan och sitter och skriver på en tråkig satir. Måste kila iväg men bloggar när jag kommer hem! Kramar


Change of Plans

Kvällens planer var ursprungligen att en 18årsfest för en kompis till en kompis, eller att vara hemma hos min goda vän Theo, men det blev ändrat eftersom jag ville vara med min babe :) Just nu ska jag bara mysa till det med Tila och lite jordgubbar som jag köpte igår ;) Kram!



Underbar
kväll va, alla planer gick i kras pga att jag ville vara med en som inte ville vara med mig :) Woho.. life is good sometimes, isn't it? Inte sådär jätte grymt humör just nu, det får bli lite chillkväll med gurka och dipp, kanske Yes Man eller nått liknande ;) Bye



Woopsie, planerna har ännu en gång ändrats haha. Känns lite väl mycket nu kanske, men men! Det blir istället lite party med min älskade Sofia. Ut och ränna lite så att säga, ska i alla fall bli skönt att vara med min love ikväll, Soffy! Har dock inte en aning om vad jag ska ha på mig, underbar panikångest..

Love Sucks.

Kvällens planer var ursprungligen att en 18årsfest för en kompis till en kompis, eller att vara hemma hos min goda vän Theo, men det blev ändrat eftersom jag ville vara med min babe :) Just nu ska jag bara mysa till det med Tila och lite jordgubbar som jag köpte igår ;) Kram!



Underbar kväll va, alla planer gick i kras pga att jag ville vara med en som inte ville vara med mig :) Woho.. life is good sometimes, isn't it? Inte på sådär jätte grymt humör just nu, så det får bli lite chillkväll med gurka och dipp, kanske Yes Man eller nått liknande ;) Bye

Träsmak

Hejhej! Nu är jag äntligen hemma igen. Suttit halva dagen där inne i aulan på Munkebäcksgymnasiet och det var ett så otroligt långt "möte" och jag fick, så in i helsike, träsmak i röven. Asså fy vad ont man fick efter ha varit fast på de stolarna i 4 TIMMAR... nej nej. Speciellt eftersom det var så mycket upprepningar att man verkligen kände att om de hade tagit allt endast EN GÅNG så skulle dom gjort det på ca 1 - 1.5 h istället. Suck!

Nu är jag i alla fall hemma och det är en sådan fiin dag, älskar att sommaren verkligen är på väg nu. Min mami är och håller på i trädgården med hennes rosor, haha det är nästan en kliché det där du :D Själv sitter man faktiskt inne, är lite smådepp idag av lite olika orsaker. Lyssnar i alla fall på den otroliga regina spektor som jag för första gången såg på Way Out West här i Göteborg, slottskogen. Så sjukt bra är hon.. En av låtarna som verkligen fick mig att fastna för hennes låtar var Fidelity :)



Kvällens planer var ursprungligen att gå på en 18årsfest för en kompis till en kompis, men det blev ändrat eftersom jag ville vara med min babe :) Just nu ska jag bara mysa till det med Tila och lite jordgubbar som jag köpte igår ;) Kram!

090425

Godmorgon! Riktigt jobbigt att vara uppe med tuppen när det är en lördag, men tyvärr så måste jag. Ska på ett avresemöte med föreningen STS, den föreningen som jag åker till Usa med, från klockan 10 - 14.. ojoj 4 timmar långt möte. Får nog ta med mig ett äpple som nödproviant. Men men, det börjar närma sig nu känner man allt. Och ni som inte vet vad jag pratar om så ska jag på ett utbytesår i Usa och åker i juli/augusti dit och kommer hem, ett år efter ;) Hoppas att det blir mycket nödvändig information idag så att man inte känner att man är där i onödag, även om det är ett obligatoriskt möte.. Men ska bli kul att se alla i alla fall.. alla som åker menar jag.. för jag kommer ju med stor sannolikhet träffa många av dom under året :D



Idag öppnar också Liseberg som varenda Göteborgare mycket väl vet om, 2 nya åkattraktioner: Hang Hai och Rabalder. Som i alla fall sägs vara bra, men vad vet egentligen en unge på 7år ?.. hm.. Aa.. ska bli kul i sommar, någon tripp till Liseberg får det i alla fall bli innan jag åker :)



Nu måste jag dock borsta tänderna och klä på mig, för ska åka om 15 minuter! Ha en underbar dag så bloggar jag när jag kommit hem igen :D Kramar

Bilderna från veckan!

Hallå i stugan! Duschen var sjukt skön och nu sitter jag på terrassen med Tila i mitt knä. Så söt är hon när hon ligger här så fridfullt. Plutten! Men men, här kommer bilder jag tagit under veckan! :)


Måndagen var smooth för mig och Majoo..


Robins nya och sköna stil :D

Maja och Hanna ;)

Pernilla stryper blomman ;)


Haha, mycket har pågått denna veckan :p såg i alla fall en liten igelkott igårkväll på trädgården ;) Mm! Söta!

Nu blir det grillaat! Så underbart gott, Kramar!

090424

Hejhej! Jag hann inte blogga imorse på grund av att jag hade försovit mig. Det är ganska synd att man försover sig när klockan är 07.13, men så är det när man bor långt ifrån skolan och betyder ca en timmas försening. Yes, underbart! Resten av dagen var i alla fall mer smooth för mig, inga jobbiga lektioner och fick sluta tidigare = gymma tidigare = shoppa längre ;) haha.. Köpte en kjol som jag kollat in länge nu, ca .. 1.5 månad :p , som jag ska sy om till en klänning. Jätte jättesöt persiko / ljus korall färgad med lite volanger, perfekt för sommaren!

Nu sitter jag bara här och ska snart hoppa in i duschen för ska grilla om någon timma och ska sedan träffa Andreas vid 20-tiden inne i stan :) Ska bli en go fortsättning på en härlig vår/sommardag :D Men nu går jag, bloggar innan jag sticker med lite bilder m.m. från veckan! Kramar

You Have Stolen My Heart

Hejhej! Lite torrt med uppdateringar idag men har verkligen inte varit på humör för det :/ Är lite sjuk förstår ni :( Gick till skolan idag med feber och huvudvärk på grund av att jag var tvungen att göra ett naturprov som jag missat. Det gick bra för del delen, känns ganska nöjd med det :) Kom hem vid 15.45 eller liknande och la mig i sängen direkt. Har legat och vilat/sovit sen dess.

Gick upp och satte på datan nu för att jag kände att det var lite tomt, lite för tyst. Som ni vet så är jag ett musikfreak som alltid har på musik. Så det fick bli mina gamla favoritlåtar från dashboard och somethinge corporate. Men #1 kommer ju alltid att vara låten Stolen.



Nu är det tillbaka till sängen för min del, måste ju tyvärr till skolan imorgon. Kramar!

090423

Hejhej! Har nyss gått upp och såg att det var någon som försökte göra reklam för sin blogg via mina kommentarer. Gick in på bloggen och hittade ett inlägg om mig själv som.. jag blev ganska förvånad över :) Motsätter mig ganska starkt att råka hitta ett helt blogginlägg om mig och mina relationer. Lite ovanligt och ganska konstigt.

Nu till ett roligare ämne: skolan ;) Idag blir det en kort  skön dag med endast 2 lektioner, men ska tyvärr stanna kvar och ha ett naturprov och Energi och Miljö.. :/ suck, men jag får väl bara bita ihop! Efter det så blir det iväg till gymmet en sväng och sedan hem och soova! Har sådan huvudvärk eftersom jag sover ganska dåligt i nuläget, så behöver all sömn jag kan få ;)

Nu ska jag ta en dusch och sedan fixa iordning mig för skolan! Ha en underbar dag så bloggar jag senare :) Kramar

Sandlåda

Hejheej! Äntligen hemma från en ganska lång dag med gym, biljetter, schweizare, sexsnacka och bilköer. Hm.. tur att det var bra väder i alla fall ;) Vi fick sålt många av biljetterna så det var allt en lyckad dag, ser verkligen fram emot valborgsfesten nu! Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu, och börjar till viss del få panik över det.. men det löser sig säkert.

Gymmet gick bra idag, fast fick allt skynda mig igenom mitt vanligtvis 1.5-2 h långa program på ca 55 minuter, holy crap! Men det gick bra, haha var otroligt stressad och mitt i allt det så hade mitt hänglås av misstag bytt "sifferkombination" så fick inte upp det. Sprang ner till receptionen och bad dom att "knippsa" upp det så att jag fick tag på mina grejer haha. Det tog en ca 10 minuter av mitt redan späckade och stressande schema.. suck!

På vägen hem satte sig jag och pernilla på en "Sand" låda ( sådana gröna lådor som står lite här och var i landet ) och hade lite sexsnack haha. Det är då alltid mysigt att va med Pernilla, sjukt go och ..rätt så vimsig tjej ;) Den enda nackdelen var att när vi suttit där i ca 20 minuter så märkte vi att det började klia på benen och på rumpan, och det var för att vi hade fått sådana flisor på oss, som kliar eftersom det är glasflisor i "matrialet". Otur! Haha så nu måste jag ta ett bad för att få bort detta jobbiga kliandet!

Bloggar senare, ha det underbart! Kramar

090422

Godmorgon! Har precis ätit frukost och duschat och nu ska jag bara borsta tänderna också.. Seg men skön dag på grund av att vi endast har en lektion i skolan, så vi gjorde det till en frivillig ledig dag ;) Haha jag vet att man inte borde det, men orkade inte gå på den idag.

Ska i för sig in till stan i alla fall eftersom ska gymma vid 13 och sedan sälja biljetter vid 15.00 på Condeco. Så det blir en ganska lång dag i alla fall.. Men nu är det dags att borsta tänderna! Kramar

Allt, allt, allt..

Hejheej! Sitter just nu och gör nästan ingenting. Nyss kollat på "Ugly Betty" och "The Mentalist" som var båda väldigt bra idag, och har just borstat tänderna. Dagen i sig var ganska..lugn på ett sätt fast det var lite knasigheter på morgonen.

När jag väl kom till skolan imorse, runt 7.35, så fanns det en lapp, på insidan av dörren, där det stod följande " Hej! Idag, tisdagen den 21/4, är skoldagen inställd på grund av akut konferensmöte för alla lärare. Hälsningar Skolledningen" .. jaha, så då vände jag på klacken och gick ner mot Domkyrkan för att åka till centralstationen och ta bussen till Andreas. Skickade tyvärr ut ett mass-sms i form av " Skolan är stängd idag bla bla bla, smsa alla kitas elever på din telefon" och .. det gjorde folk. Haha, ringde min lärare för att försäkra mig om den inställda dagen men så visade det sig att det var någon som uppenbarligen hade gjort ett practical joke på hela skolans elever.. så idag var det ca 50% av alla eleverna som var hemma på grund av falska rykten ;) Ojsan hoppsan, känner mig allt lite skyldig,. men vad ska jag egentligen säga, jag använde mig av den informationen som jag blev tilldelad :)

Resten av dagen blev lite stressig eftersom på 35 minuter skulle jag hämta upp en klänning, köpa pennor och hinna äta lunch. Bra bra! Men det var lyckat och sedan satt jag i 1.5 timma på Café Karma i min lilla stad Kungsbacka och träffade människor som skulle köpa biljetter till min valborgsfest :)

Nu är jag bara med Andreas och är svintrött :( Vart igång hela dagen känns det som verkligen, o nu ska vi soova. Sov så gott allesammans så syns vi imorgon! Kram

090421

Godmorgon! Hatar sådana här tidiga mornar där jag bara verkligen inte vill gå upp. Inte tillräckligt med sömn för mig alls, och jag gick och la mig ganska tidigt igårkväll, runt 23.00! Men men, skola så då måste man gå upp ju..

Nu blir det dusch och frukost för min del, Ha en fin dag så länge. Kramar :)

Skrivet klockan 05.56 21/4 - 2009

Dagen

Hej igen! Det blev lite grillat från igår som jag åt, mumsigt mumsigt med lite potatis och creme fraiche ;) Haha, idag var skoldagen ganska.. onödigt nästan tycker jag. Gjorde inte så mycket på lektionerna förutom den sista, retoriklektionen, där vi hade debatt om homosexuellas rätt att adoptera :) Efter skolan så gick jag och Andreas till Condeco och drack lite smoothies och åt en ootroligt god brownie med nötter och vispgrädde! Sug på den du! Vi var och kollade lite kläder idag också, hittade en ursöt lavender-grå klänning med vit brodyr på Zara som jag ska hämta upp imorgon :)

Just nu sitter jag och kollar på E! och där är det "20 best and worst celebrity plastic surgery", en riktigt bra program om de 20 bästa och värsta kändisoperationerna. Älskar verkligen att kolla på sådana här program, och till exempel Dr 90210 som handlar om plastkirurger i L.A. :) Kul kul!

Ska fortsätta kolla nu, så ni får ha en jättebra kväll! Kramar!

090420

Heejheej! Jag kom precis hem från stan, har vart med Andreas och myst lite efter skolan några timmar. Satt på condeco och bara hade det trevligt.. ♥ Nu ska jag sticka iväg till köket och göra mat innan jag svälter ;) bloggar efter maten! Pussar

090419

Godmorgon! Har precis vaknat och sitter här lite små trött och gäspar. Ska åka in till Kungsbacka om ett litet tag och möta upp papi och övningsköra någon timma eller mer, sedan vid 14-tiden så ska jag träffa min someone och kanske ta en fika eller någonting :) Visa honom runt om i Kungsbacka och lite annat mysigt :)

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sedan äta lite välförtjänt frukost ;) Kramar!

Film

Hejhej! Såg precis på en av mina topp-10-filmer, 10 Things I Hate About You, och den blir aldrig dålig asså.. Grym film med den otroligt sexige Heath Ledger, rest in peace, som spelar den ca 18årige killen Patrick i denna filmen tillsammans med Julia Stiles som "Kat". Typisk chick-flick, men vad ska man säga.. mhm.. bra film ;)



Ska hoppa in i duschen nu hade jag tänkt och sedan åka (gå haha) till min gamla vän Linn som har lite folk hemma ikväll :) Ska bli skönt att träffa lite onsala-folk eftersom det bara är göteborgare runt mig hela dagarna och har inte umgåts m Linn m fl på..år och dar ;) Ha det så bra så länge! Kramar!

090418

Heej! Jag vet att jag var seg med att blogga idag, men har verkligen inte alls varit på topp. Sov inte hemma inatt eftersom det är ganska långt från Näset hem till lilla Onsala ;) Så kom hem för ca 2 timmar sedan och har bara suttit och pluggat och skrivit på min retorik-grej. Men nu är jag äntligen helt klaar med den, mejlat in den m.m. till och med ;)

Nu ska jag ut och gå på promenad med Tila, det får nog bli en lång eftersom det är så otroligt härligt och varmt ute :)

Förresten här kommer bild från igår på outfiten :)

Svarta skinnpumps från Novita - 1500 kronor
Ljusblå jeansjacka från Gina Tricot - 399 kronor
Ljusrosa chiffongklänning från Zara - 599 kronor (har jag för mig)


STRESS

Hejhej! Superbråttom ut genom dörren nu! Ska ta bussen som går om 2 min, Oh herre gud, men men! Har på mig min rosa chiffongklänning som planerat med jeansjackan över det :) Bilder kommer imorgon! Ha en underbar kväll, kramar!!

Kvällen

Heejheej! Ikväll blir det lite party / krök hos en kille som heter Henrik :) Jag, Sofia och en annan liten pingla ska bort till Näset ikväll och hoppas på en bra kväll. Vet inte riiktigt vad jag ska ha på mig, men jag har i alla fall tänkt mig att ta min ljusrosa chiffongklänning med ett par svarta skinnpumps och något över det bara :)

Nu måste ja dock hoppa in i duschen, för ska träffa min babe Sofia i stan klockan 20:15 :D Kramar!

Friday

Heejheej! Äntligen hemma i godan ro, sitter här i solen och tar det lugnt medans Tila springer omkring och jagar fåglar i trädgården. Härlig fredag, visst är det? Kom hem från skolan och gymmet för ca en timma sedan. Skolan var lugn och vi gjorde inte mycket, gymmet gick också bra :)

Idag ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt faktiskt. Kanske plugga lite..får se. Men senare ikväll så vet jag faktiskt inte fortfarande vad jag ska göra. Hade faktiskt ett par fin fina planer om att laga middag men de blev tyvärr inställda :( Pratade nyss med Hannah och Afra så det kanske blir lite girls night out istället, vem vet ;)

Nu ska jag i alla fall äta upp mina skinkmackor och leka lite med Tila! Ha de bra så länge, kramar!

0904017

Godmorgon! Sjukt trött, ska precis gå upp och ligger här som en hjärndöd. 17e april redan. Va tiden går snabbt asså, snart är det då maj och allt härligt därtill :) Mys! Idag så blir det ganska kort dag i skolan faktiskt, bara 3 lektioner och ingen idrott :) slutar vid 11.30 och så ska jag till gymmet en snabbis. Ikväll blir det något-än-så-länge-oplanerat med en viss someone, så jag vet inte exakt hur kvällen ser ut :) Men ska hem emellanåt och vem vet, då kanske jag har lite info :)

Nu ska det bli härlig kelloggsfrukost och en liten morgonpromenad med Tila.. så fort jag kommer ur sängen bara.. Ha en bra dag! Kramar

090416

Hejhej! Sitter och pluggar här hemma nu. Sjukt tråkigt, det enda bra med pluggningen är att jag sitter på terrassen i solen och gör det :) Skolan var snabb och smärtfri idag, gymmet likaså. Träffade min klasskompis Puya där, lite småtrevligt att sitta o prata mellan varven :)

Känns verkligen som att det börjar gå åt sommarhållet nu :) Varmt och skönt väder, kanske lite blåsigt men endå otroligt behagligt :D Nu har det också kommit fram blommor! Såg det under lovet, och på väg hem från bussen idag såg jag att min favoritblomma har slagit ut! Den är så fint rosa och luktar helt gudomligt!



Men nu ska jag fortsätta att skriva på min spanska bokrecension :) Vi hörs lite senare! Ha det så bra!

Riktigt Bra Humör

Godmorgon! Har inte uppdaterat på två dagar, jag är väl medveten om det. Men jag hade inte riktigt förmågan att skriva så mycket måste jag vara ärlig. Men nu är det andra bullar ;) Vaknade precis av min härliga väckarklocka med Kelly Clarksons låt Already Gone och jag är på så galet bra humör. Hahah trooor jag vet varför, men det säger jag inte ;) så det är ju skönt :D När man är på bra humör så.. verkar allt vara så positivt hela tiden, eller hur? Urskönt verkligen haha, inget är svårt eller jobbigt eller.. irriterande.. bara soft!



Mycket bra, mycket bra. Nu hade jag tänkt att äta lite frukost i lugnan roo. Haha papi kommer hit vid 8 och då ska jag köra till skolan ;) Hihi, lite pirrigt för.. har inte kört på galet länge.. Vi snackar alltså om kanske.. upp till 4-5 veckor. Ne fy va dålig jag har varit med det. Men aa, det ska bli ändring på det :D Så idag blir det allt lite körning för min del ;) Kort dag i skolan som tur är, 9.15 - 12.00, sedan ska jag till gymmet en snabbis :)  Skön dag, vad ska ni göra idag?

Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sedan äta fruukost! Ha en fin dag, kramar!

Söndagsångest på en Måndag

Hallå i stugan! Sitter här med den himla bokrecensionen på spanska, haha har i alla fall fått ihop 1 sida av 2 ;) Känner mig allt lite duktig.. om den är bra och grammatiskt rätt vet jag ju inte riktigt..men jag får ju hoppas!

Jag mår väl lite sådär, har fått en ordentlig huvudvärk så nu måste jag verkligen sluta plugga, kan inte koncentrera mig :/ Får sätta mig med Tila och kolla på Harry Potter på 3an i stället.. Hoppas ni får en bra kväll i allafall! Kramar


Nej, nej..

Sitter här hemma och försöker plugga men det går inte så bra eftersom jag känner mig.. konstig. Typ krasslig.. :( Är lite tjock i halsen och har en jätte konstig huvudvärk :/.. typ.. vet inte om det är huvudvärk, det är nått i alla fall.. Hm.. Hoppas jag inte blir sjuk igen bara..

Läxor, inlämningar, prov...

Hejhej! Är äntligen hemma igen :) Lite kallare väder idag än igår, synd synd. Men idag är det också sista dagen på lovet, fruktansvärt :( Jag vill verkligen inte gå tillbaka till skolan just nu, massa grejer att göra. Jag har naturprov, 2 spanskaprov, historiaprojekt, spanskainlämning, en stor debatt, engelskabokrecension.. hm.. det är säkerligen någonting mer :( Fy! Vill egentligen inte ens tänka på det, men är ju illa tvungen. Har ni också sådär galet mycket i skolan precis som jag?

Idag så får jag sätta mig med naturgrejerna igen och spanska bokrecensionen, det är mina prioriterade grejer just nu. Så det blir ännu en pluggdag för mig, vad ska ni göra idag?

Nu måste jag sätta mig och komma igång :) Kramar!

090413

Godmorgon! Är precis på väg ut för dörren, ska iväg och gymma såhär på morgonkvisten :) Härligt väder är det också, hm.. ser ut att bli en himla bra dag!

Jag vet att jag har varit dålig med att uppdatera "dagens outfit" så här kommer en i alla fall :) Idag ahr jag på mig min korallfärgade denimjacka, en vit broderad klänning, svarta nylonstrumpor och ett par svarta peep toe kilklackar :)


Denimjacka från Zara - 399 kronor
Klänning från HM - 149 kronor
Strumpbyxor från Lindex - 79 kronor
Svarta kilklackar från HM - 149 kronor

Nu måste jag åka! Bloggar när jag kommer hem igen, ha en underbar dag :) kramar!


Haha

Hallå hallå! Jag satt precis och läste i min kompis Linas blogg, annabodillina, och hon är förtillfället bosatt i Texas på ett utbytes år, och helt seriöst orsaken till varför jag kommer göra ett utbytes år :) Det var liksom hon som tipsade mig om att göra det, o de va så det började ;) Men i alla fall, så satt jag och uppdaterade mig själv lite om hennes liv m.m. Så ser jag ett så sjukt roligt klipp på en liten kille, David, som har varit och opererat sig hos tandläkaren och verkar ha fått någon slags narkos som inte riktigt gått över ännu. Haha Enjoy! Kram


Gårdagen

Hej igen! Äntligen känner jag mig nöjd nog med pluggningen för att sluta. Har läst massa grejer som har med "Energi och Miljö" att göra.. ojoj. Ska plugga imorgon med :( Fy fy!

Kom på mitt i pluggningen förut att jag hade med mig kameran igår och att det allt togs lite bilder under kvällen :) Här kommer några utdrag!
 

Det började ju med middag, där alla såg otroligt fina ut eller hur? ;)


Här verkar folk ha börjat fått lite.. alkohol i sig :)

Mys mys vid soffhörnan!

Tja.. en bild säger mer än 1000 ord, haha, men kolla in kaninsvansen på huvudet ;)

Mycket trevlig kväll som ni ser med väldigt härligt folk! Nu ska jag sätta mig och bara mysa till det i soffan med lilla Tila <3 Ha en jättebra kväll allesammans, pussar!

090412

Hejheej! Jag har nyss gått upp ur sängen och är fortfarande trött.. jisses. Igår kom jag hem ganska tidigt 1.30 och somnade direkt, med kläderna på, i sängen. Hade en jättetrevlig kväll hos Pernilla och vi drog inte vidare därifrån. Jag och hennes pojkvän Chrisoffer fixade desserten, Pannacotta, och det var en väldigt lyckad kväll allt som allt :)

Idag ska jag inte göra något alls egentligen, bara plugga plugga och plugga. Har 2 bokrecensioner, en på engelska och en på spanska, och ett naturprov att plugga till. Fy, men det måste göras.

Nu ska jag ta en dusch och sätta mig och plugga! Hoppas ni får en härlig söndag, pussar!

Påskafton

Hejheej! Har precis gjort mig iordning och ska snart åka till Pernilla :) Kvällens outfit blev min cremefärgade Style-in klänning, ett par svarta skinnpumps från Novita och min nyinköpta denimjacka :) Accesoarer blev bara två stycken ner-ärvda silverringar och 2 par armband från DIDDI,


Styile-in klänningen från Fiorucci - 1500 kronor
Denimjacka från Zara - 399 kronor
Svarta skinnpumps från Novita - 1499 kronor
Ringarna - ner ärvda från släkten
Silvrigt armband från DIDDI - 399 kronor
Svart/Silvrigt armband från DIDDI - 299 kronor


Nu ska jag kila iväg till bussen! Hoppas ni får en jättetrevlig kväll! Kramar

090411

Sådär, nu är jag allt ren om nyllet, Lite skönt att tvätta bort stadsskiten :) Idag har jag inte gjort så mycket, åkte in till kungsbacka vid 11 tiden och shoppade grejerna från igår. Fast tyvärr så blev mitt bankomatkort lite konstigt så jag kunde inte betala mina skor :( Får köpa dom efter påskhelgen, då banken öppnar igen. Men fick i alla fall köpt andra grejer. Den jag är mest glad över är den korallfärgade denimjackan från Zara, bara 399 kronor kostar den :) Finns också i en härlig klarblå färg.

Igår gjorde jag faktiskt inte så jättemycket, hamnade i en pytteliten bilolycka, men inget allvarligt. Så efter det så bara jag tog det lugnt med lite Ben & Jerrys m.m. :)

Ikväll så blir det finmiddag hos Pernilla med lite härligt men också visst okänt folk för min del :) Ska bli kul att träffa lite nytt folk blandat med "gammalt" ;) haha. Har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig ännu, men funderar på att ha min creme färgade Style-in klänning med min nya denimjacka ;) Det kanske kunde vara nått.. hm, får tänka på det lite mer senare. För nu blir det ett litet mål mat ute i solskenet! Ha det bäst sålänge, Pussar!


Glad Påsk

Hejhej! Glad påsk på er alla ;) Hoppas ni haft en bra påskafton än sålänge! Själv har man nyss kommit hem från Kungsbacka, en liten shoppingtur med Lisa och Sofia :) Berättar mer om den, efter att jag tvättat av mitt ansikte! Kramar på er!


Shopping

Hallå igen :) Kom just hem från min shoppingrunda med Sofia, eller fönstershoppingrunda kanske jag borde kalla det eftersom vi lade unda allt vi skulle ha till imorgon då vi hämtar upp allt ;)

Det gick jättebra verkligen, hittade en massa grejer :) En vit/blå klänning, en jättesöt röd kjol, underbara svarta pumps, en härlig korallfärgad denimjacka och massa annat mysigt! :)



Den vita klänningen med blommorna kommer ifrån Gina Tricot, detsamma gör den vit/blåa klänningen och den randiga stora tröjan. Den korallfärgade jackan är ifrån Zara och de svarta pumpsen är ifrån Bianco :)

Gymmet gick också bra, lite småtråkigt att vara inne och gymma när det är så otroligt bra väder, men ihärdighet lönar sig vad jag vet ;)

Nu är det dags för maat för min del, berättar mina planer för kvällen lite senare! Ha det underbart, kramar!

090410

Godmorgon! Har precis vaknat och sitter här i min morgonrock. Helt galet bra väder idag, typ 15 grader varmt och inte ett enda litet moln på himmeln, underbart! Idag så ska jag gymma lite snabbt nu på morgonkvisten och senare vid två så ska jag träffa Sofia idag igen :) Vi ska shoppa massa vår och sommarkläder, gå i stan och bara ha en riktigt härlig dag om vi får bestämma ;)

Ni har inte hört så mycket om Sofia förut men det är endast på grund av att vi verkligen totalt tappade kontakten i typ 1.5 månad. Helt löjligt och onödigt eftersom vi har så himla kul tillsammans, exakt lika galen humor och med henne börjar jag alltid skratta så att jag verkligen får kramp i magen. Aa jisses vad jag har saknat henne denna tiden.. men nu är det slut på saknaden ;)

Lovade er igår att visa bilder på skorna så; här kommer dom :) Köpte dom på Raglady :)



Nu måste jag trycka i mig lite frukost, packa träningsväskan och skynda iväg mot bussen. Hoppas ni får en härlig och solig dag! Kramar

090409

Hallå hallå! Gjort en massa nyttiga grejer idag ska ni veta ;) Upp med tuppen vid 8.45 och åt lite frukost (en banan haha) sedan skyndade jag och packade min träningsväska och åkte till gymmet. Tyvärr ligger gymmet bredvid min skola, så det är alltså inne i Göteborg.. som är ca 1 h från mig ;) Haha, gymmade i 1.5 timma och sedan åkte jag ner till Kungsbacka igen för att träffa min underbara vän Sofia vid kl 13 ♥ Vi satte oss på café Karma mitt i innerstan och mös på uteserveringen i 2 timmar, sedan drog vi och solade lite haha, det var varmt och skönt. Gick runt och kollade lite kläder också till 16.30 tiden :) Hittade massa söta små klänningar och annat sommrigt som jag la undan tills imorgon eftersom då ska jag och Sofia storshoppa :)

Hittade ett par underbara Balmain-liknande skor som jag bara var tvungen att köpa på direkten :D Är supernöjd! Bilder kommer senare!

Men nu måste jag få lite mat i magen innan jag svälter totalt! Kramar på er!

Trött, skrivblockering och kladdkaka..

Hej! Jag är såå trött.. verkligen supertrött och så har jag fått en skrivblockering det också. underbart eller hur!? Nee, det är lite motigt att skriva ibland.. men meen.. Kan ju i allafall berätta om gårdagen. Det blev mys hos min kompis med filmer och så, o så bakade vi en urgo kladdkaka från ett gammalt recept som jag och min gamla kompis Jenny knepat ihop en gång i tiden :p grymt gott verkligen med hackad mandel i ;) mm.. tänk er den med grädde på! Aa det var allt en fin tisdagkväll. Idag har jag inte gjort så mycket egentligen, va hos min kompis till 16 tiden och då åkte jag och träffade en vän för en fika :) Kom precis hem nu och ska ta ett lååångt bad innan jag ska ut ikväll.. Känner på mig att jag kommer va grymt trött imorgon haha, men sånt är livet på lovet! :D

Ska kila nu! Kramar!

090406

Hejhej! Sitter just nu och lyssnar på lite go musik. Ska snart ut med lilla Tila på en långpromenad :) Igår hade jag en ganska upptagen men härlig dag, vaknade rätt så sent, åkte och gymmade i 2 timmar och sedan gick jag bara i stan och i kungsmässan med en vän. Köpte en stor 5-kulors "ta-med-hem" glass också från Triumphglass, aas gott. Hallonsorbet, Blåbär, Choklas, Citronsorbet och Jordgubbe, mums!! så gott att sitta och äta det igårkväll :)

Idag har jag inte gjort så mycket heller egentligen haha, bara tagit det lugnt, så som man ska göra på lovet ;) Ska hoppa in i duschen efter promenaden och åka till en vän i Göteborg, sover där också inatt :)

Nu ska jag ut med Tila innan solen går i moln! Pussaar

Söndagsmys

Hejhej! Just nu sitter jag och gör inte så jättemycket. Vad ska ni göra ikväll? Jag ska i alla fall inte göra mycket alls, bara slappa i soffan med en härlig film om det går någon bra på tv :) Söndagsmys till fullo!

Imorgon blir det att gymma på dagen, och bara vara med en go vän :) Nu ska jag i allafall kila! Ha en underbar söndagskväll, kramar från Sandra ;)


The Confidence in Colour

Hallå igen! Idag är det ännu en underbar vårdag med härligt solsken :) Sitter ute på terrassen och äter två skinkmackor till frukost, lyssnar på en go låt av Jack Johnson :)




Igår var en riktigt kul kväll. Vi var ute och bara hade det riktigt trevligt. Det var inte för kallt ute heller när jag åkte hemifrån, så det var endast jeansjackan på kroppen och i slutet av kvällen så frös jag inte heller ;) grymt eller hur. Vi dansade väldigt mycket, som ni kanske vet att jag tycker om haha. Hm.. nu vill jag ha sommar så att man kan göra detta varje kväll :)

Idag blir det bara att ta det lugnt, har inte riktigt orken att göra någonting speciellt.. fast ska i för sig fixa till mitt hår så att det blir enfärgat för en gångs skull ;)

Nu ska jag gå in och hämta ett glas apelsinjuice <3 Ha en fin dag! Puss

090405

Godmorgon! Är sjukt sleten idag märker jag, kom hem lite väl sent igår och har endå vaknat relativt tidigt.. hm. Måste dock åka och göra lite grejer nu innan frukost och har liite bråttom :) Men bloggar när jag kommer hem, Ha det bra så länge, kram!

Lördagkväll

Hej igen! Ikväll blir det utgång faktiskt. Skulle egentligen träffat en kompis, Cristian, men han verkade inte riktigt vara på humör för det :) Så då blir det istället att dra ut lite med Fabian och hans vänner. Ska nog bli en skön kväll eftersom det är så otroligt gött väder ute = en bra och inte för kall kväll ;)

Har ingen aning alls om vad jag ska ha på mig, och så måste jag åka om ca 1 timma. Så jag måste verkligen kila nu, hoppa in i duschen och fundera på alla olika klädval jag nu kan komma på haha! Kan nog inte ta några bilder eftersom jag glömt att ladda min kamera sen förra användningen! :( Ha en underbar kväll! Pussar

090404

Hola hola! Jag har precis kommit hem från stan och det är såå otroligt härligt väder! Underbar dag att vara ute på och har suttit i ca 1.5-2 timmar vid lilla bommen och bara myst i solskenet. Helt underbart! Var inne i stan för att kolla på lite kläder och för att kolla efter en passande hårfärgningsprodukt. Jag ska äntligen få bort det där solblekta slutet av mitt hår. Så fick köpt en ganska bra produkt sägs det för att färga mitt hår till det som är längst upp..typ mellanbrunt.. choklad/mandelbrunt som det oftast kallas :) Hoppas det blir lyckat i alla fall ;)



Nu måste jag äta eftersom jag typ dör av hunger ;) Puss & Kram!

Nelly.com

Förresten så kom klänningen, som jag klickade hem för en vecka sedan, idag ;) Jättesöt. Trodde dock att den skulle vara creme-rosa som det står på beskrivningen men den är helvit haha. Söt i alla fall såklart! Klickade hem den från Nelly.com, men den finns inte kvar längre :)
 

090403

Hejhej! Jag bloggade via mobilen imorse men det verkar som något gått fel och det inte kommit fram :( Synd synd! Men nu sitter jag här hemma, nyss duschat och vart ute med Tila på en liten promenad. Idag har jag bara vart i skolan, en annan liten privatgrej och sedan träffade jag Cristian för att plugga lite. Satt på Condeco till 15 tiden o då åkte jag hem :) Ikväll blir det bara lite mys med en kompis, ta det lugnt efter veckan med spanjorerna förstår ni;)

Förresten så fick jag ett liten påminnelse om vad vi gjorde i måndagskväll. Då var det LaserDome i Mölndal och vi hade riktigt riktigt kul. Jag kom på 18e plats av 35 , så jag suger i alla fall inte helt ;)

Nu ska jag fixa iordning mig lite bara och sedan åka till min kompis :) Puss!

Veckan med spanjorerna!

Hallå igen, Nu hinner jag nog berätta lite om veckan som spanjorerna var här :)

Torsdag: De kom till Göteborg klokan 15.00 på ett ungefär. Då var den en ganska stor "reunion" och vi gick till Fröken Olssons på Östra Larmgatan och fikade med dem till ca 19 på kvällen. Sedan åkte de flesta hem för att låta spanjorerna vila och möta våra familjer :)

Fredag: Uppe med tuppen för mig och min spanjorska Cecilia, så när vi kom till skolan så skulle dom åka till Universeum medans vi hade lektioner :) Gymmade efter skolan och då var Cecilia och alla spanjorer och shoppade mitt i stan. På kvällen blev det att äta och dricka lite i stan vid 19.30, vid 21 drog vi vidare till ett café och mös. Senare på kvällen åkte jag, Lino och Frida (med våra spanjorer självklart) till en fest :) De va en trevlig fredag. Vi kom hem vid 3.30 :)

Lördag: Cecilia sov otroligt länge, vaknade vid halv två på dagen och då åkte hon till Göteborg medans jag pluggade nästan hela dagen (mycket att göra förstår ni, veckan innan lovet ). På kvällen så var jag och Frida bjudna på födelsedagsfest hos min underbara klasskompis Robin. Då var våra spanjorer på en tjejmiddag :) Träffade dem lite senare på natten och åkte till en tjej som heter Sofia och träffade andra spanjorer och fransmän ( som också var här i sverige på utbytesresa med vår skola ) Vi blev sedan hämtade av min pappa vid 2.30 tiden :)

Söndag: Min spanjorska vaknade sent, som vanligt haha, och på dagen var hon och shoppade ännu en gång, fast här i Kungsbacka(där jag bor). Sedan på kvällen så träffades vi, de flesta svenskarna med spanjorer, på cafét Sense på Östra Larmgatan och satt och mös till ca 20, sedan bar det hemmåt :)

Måndag: Upp med tuppen för skolan. Spanjorerna åkte till Marstrand under dagen och jag hade lång dag, ( till 15.10 och sedan gymmet till ca 17.00 ) Jag kommer inte på vad vi gjorde på måndagskvällen tyvärr haha!

Tisdag: Tidigt upp som vanligt. Idag blev det för spanjorerna att åka till Torslanda för att kolla in Volvofabriken. Hahah sicket resemål va ;) Ja.. där hade dom nog väldigt roligt! Jag var i skolan och sedan efter skolan drog vi till Slottskogen och kollade in pingviner, älgar m.m Sedan ville Cecilia stanna kvar och kolla på kläder medans jag åkte hem och åt, och sedan tränade. Kvällen spenderades på StarBowling vid Odinsplatsen och vi åkte hem vid 20.15 tiden :)

Onsdag: Så hade spanjorerna "idrottsdag" med en annan klass på vår skola. Efter skolan så skyndade vi oss hem så att hon fick packat lite eftersom vi skulle vara borta hela kvällen på middag och lite mys :) Avskedsmiddagen började vid 18 och så drog vi till ett café och rökte lite vattenpipa allesammans samlade och vi blev hämtade av min goa mami klockan 23.50 :) När vi kom hem somnade jag nästan med kläderna på, så trött som jag var :p

Torsdag: Morgonen blev det att bara packa ihop de smågrejer som hon inte redan hade packat och åka till skolan med resväskan. Klockan 11.45 hämtade vi upp dom på skolan och åkte med dom till Göteborgs Centralstation, där tog de bussen till Landvetter :)

Oj, det tog lite tid haha. Men nu vet ni i alla fall vad jag har haft för mig de senaste o-uppdaterade dagarna ;) Puss och kram! Ha en jättemysig kväll

Jag vet, jag vet

Hejhej! Jag vet, jag vet.. Har inte hunnit blogga någonting under den tiden min spanjorska har varit här. Men nu kommer jag inte ha det problemet längre eftersom hon och alla hennes klasskamrater åkte hem idag klockan 12.25. Har varit borta i Göteborg varje dag 8 - ca 22.30 .. som ni kanske förstår så har jag inte hunnit plugga någonting alls heller :( Nu går det allt lite väl utför känner jag men jag ska bättra mig!

Måste fixa lite grejer m min engelskainlämning! Så bloggar snart igen och berättar om allt! Kram


RSS 2.0