Wops..

Heej! Ojoj, förlåt ännu en gång för den väldigt dåliga uppdateringen.. Här är jag i alla fall, sitter i mitt rum och är rå-stressad. Har varit i skolan, sedan gymmat.. hämtat upp min spanjor och shoppat lite med henne..skyndade mig hem.. lämnade henne i stan med hennes vänner som ville shoppa loss lite i Göteborgstad ;) Just nu håller jag panikartat på att välja kläder m.m för kvällen.. hinner knappt duscha! Måste skynda mig nu, men tror att det blir bilder från kvällen! Puss & kram!

Seg dag

Hallå i stugan :D Här sitter jag med min spanjorska och tar det lugnt. Hade faktiskt tänkt att lägga mig rätt så snart. Är helt sjukt trött av någon anledning.. Väldigt seg dag idag, först så var det inga "riktiga" lektioner pga skol sm i hockey.. sedan så skulle jag träffa en kompis, men det blev världens missförstånd så jag fick va i stan helt själv i 2.5 timma haha.. ochill :p fick köpt lite underkläder och ett par skor.. men endå.

Imorgon blir det skola, sedan träning och sedan ut med spanjorerna skulle jag tro.. Hoppas att allt funkar ;) Nu måste jag springa och tvätta av mig o massa grejer! Kram

090326

Hola! Tänkte att jag lika gärna kunde öva lite på spanskan innan spanjorerna kommer klockan 14.30. Shit va länge sedan det var sen man såg dom.. var där 14 - 21 oktober förra året.. hm Undra om dom har förändrats? eller..om jag har förändrats.. haha kan ju alla fall hoppas :D Lite roligare då..

Aja, just nu sitter jag i datasalen på skolan och väntar på att svenskan ska börja (9.15).. sen verkar det som att vi inte har några mer lektioner eftersom skolan hockeylag är i Åby och spelar Sm eller något liknande.. hm.. en dag på stan innan spanjorskan kommer kanske inte är en dålig idé?

Hm, nu måste jag nog kila bort till klassrummet, men bloggar senare idag.. med spanjorskan ;) Cecilia Callizo heter hon förresten :) Ha en bra dag! Kram


Spanjorer

Hejhej! Jag vet att det är lite sent men jag är tvungen att berätta om att våra utbytesstudenter kommer imorgon. Jag var i spanien en vecka med skolanoch då bodde vi hos olika familjer. Den eleven vi bodde hos kommer imorgon hit till Sverige och bor med oss en vecka. Vet faktiskt inte vad jag tycker om hela saken.. Lite kul eftersom vi hade en väldigt rolig tid alla tillsammans, fast alla, inklusive jag, kom inte riktigt överens med vår spanjor..



Det kommer nog blir kul i alla fall tror jag :p .. och hoppas! Men nu ska jag allt lägga mig för jag är heelt slut. Godnatt!


Lön

Hejhej! Jag kom nyss hem från stan. Har varit där och inte gjort så mycket egentligen. Satt i solen vid kungsportsplatsen och bara tog det lugnt. Och jag kom faktiskt att tänka på dagens datum, den 25e.. woho, alltså är det lönedag :) Bästa dagen i månaden. Jag blir alltid väldigt glad på just denna dagen.. men tyvärr så har jag inte jobbat det minsta lilla denna månaden så haha.. det blir inget för mig :( usch usch!



Men men, nu ska jag hoppa in i duschen ;) Kraam

090325

Hallå i stugan! Jag gick upp för en kvart sedan och herre guud va jag var trött.. det var verkligen en kamp att inte stanna kvar i sängen och sova.. men nej det kan jag inte göra idag. Jag har lovat mig själv att gymma innan skolan, eftersom jag och Rebecka ska plugga efter skolan idag. Suck.

Jaja, sitter här i alla fall med en stor skål kelloggs cornflakes och försöker bestämma vilket väder det är ute.. det verkar vara fint.. men så är det sjukt mycket frost på bilen och gräsmattan.. hm kanske inte så varmt som jag hoppats.. Aja, nu måste jag hoppa i mina gymkläder och fixa till mig innan jag måste åka! Jag ska verkligen försöka göra mer uppdateringar idag :) Ha en fin dag, Kram


Uppdatering, Religion och MVG

Heej! Äntligen kan jag blogga lite. Jag vet att jag varit otroligt dålig med uppdateringar idag men jag har faktiskt verkligen varit upptagen, med en vän, sedan lovat mamma att handla och nu hela kvällen sen 18 har jag jobbat på mitt och Rebeckas religionsarbete.. Jag måste erkänna att vi båda har jobbat så in i bänken och varit super produktiva hela kvällen och jag har bara en liten pyttedel som inte är färdigt och det är samma sak för Rebecka. Så imorgon blir vi säkerligen klara med det. Lättnad? YES!

Aja, vad har ni gjort idag? Denna.. kalla vinterdag :(.. har jag gjort min historia redovisning och det gick helt okej, jag var så nervös att jag skakade.. lite pinsamt att läraren märkte det men sånt är livet. haha Fick i alla fall MVG på det så jag får väl svälja att jag var röd som en tomat när jag var klar med redovisningen..

Ne nu ska jag kolla lite tv och bara slappna av.. låta stressen över religionen bara rulla av mina axlar.. skönt :) Ha en bra kväll! Kram


090324

Godmorgon! Har precis tagit en ganska lång dusch och sitter nu och typ stirrar ut i tomma intet.. jag saknar min lilla Tila som alltid brukar komma springandes efter min dusch och burra in sig i morgonrocken och ge mig så många pussar att jag nästan måste duscha igen..

Vädret verkar hålla sig relativt fint, inte många moln fast.. det blåser rätt så mycket och det har snöat inatt och den ligger kvar på marken som ett tunnt vitt, kallt täcke. :(.. kom också på att det är ju den 24e idag.. den 24e mars.. och det betyder alltså att det är 4 månader sedan julafton.. Oj va tiden går fort.. men det kan jag endå leva med.. för då kommer våren och sommaren lika fort, haha så det kan jag leva med.

Hm, kan inte sitta här hela dagen, måste äta frukost nu! Hoppas ni får en fin dag! Kram

Homework sucks

Hejhej! Jag kom nyss hem från stan, gymmet var otroligt tråkigt idag haha speciellt eftersom man såg solen skina genom fönstren, och Typiskt så började det hagla så fort jag kom ut ur gymmet haha. Ne fy för dålig tajming och hagel! Nu ska jag faktiskt sätta mig och göra klart min powerpointpresentation för min historiaredovsining imorgon. Riktigt tråkigt, men det måste göras. eller hur? Religionen också faktiskt.. ne fy.. vill inte tänka på alla läxor och inlämningar.

Blev ganska chockad idag också när jag fick veta att min vän William ska flytta. Blev ganska..mållös faktiskt :( pratade med honom och frågade hur länge det varit bestämt att de ska flytta.. 3 veckor.. och när dom ska flytta.. om 3,5 veckor.. och så berättade han att det var till FALUN! Jag hade nog hjärtat i halsgropen då, vill verkligen inte att han ska flytta långt bort.. och då började han skratta o sa att han bara skulle flytta 200 m längre bort.. Haha, det var tur det :p hade nog inte orkat att han flyttade.. i alla fall inte innan jag åker iväg till Usa ..

Nu måste jag nog börja med historian för att kunna bli klar någon gång innan 21 tiden, önska mig lycka till! Kram!

090323

Hallå hallå! Just nu sitter jag i datasalen med Hanna och Maja, gör egentligen inte så mycket haha har inställd engelska och börjar inte nästa lektion fören 12.25.. en lång väntan måste jag nog säga. Men men får väl sitta och göra en del av det som jag hade tänkt att plugga på igår.. Scientologin..

Aja, resten av dagen blir skola och träning, har retorik som tillval och slutar 15 :( sedan träning till 16.30..  Lite synd att vara inomhus när det är så otroligt härligt väder ute men jag ska allt vara duktig och fullföja träningen ;) Haha, aja nu ska jag nog försöka göra lite nytta! Ha en härlig dag! Kram


Watchmen

Är snart på väg utför dörren och ska in till stan för att möta några vänner och se på Watchmen. Vet inte riktigt vad det är för slags film, men får hoppas att den är någolunda bra. Är hemma lite senare ikväll men då blir det nog sängen direkt eller bara lite tv en stund. Bloggar kanske när jag kommer hem men jag tror inte det. Kvällens outfit blir bara en svart kjol med hög midja som jag inte kommer ihåg vart jag köpt den, en röd tub-body från asos.com, svarta nylonstrumpbyxor och svarta pumps.



Nu måste jag dock kila, Kramar!


Skor

Hej! Jag kom nyss hem från min shoppingtur. Den var rätt så lyckad, speciellt för Marcus haha, han hittade i princip allt han letade efter :O Men jag fick allt med mig 3 par skor hem ;) Ett par ursnygga gladiator skor med kilklack, ett par "chillskor" i mintgrön färg, och ett par likadana chillskor fast vita. Underbart att ha på våren verkligen, bara lätt att dra på sig och sköna att gå runt i. Gladiatorskorna jag köpte var i Tan, köpte dom eftersom jag redan har 2 stycken par gladiatorskor som är svarta :) Marcus dock hittade massa grejer, ett skärp, en t-shirt, en lite tjockare tröja, underkläder.. aa haha allt han letade efter typ.. förutom skor ;)

Nu ska jag äta lite mat och sedan, så får vi se om det blir bio eller plugg.. Kram!


090322

Godmorgon! Igår hade jag jättekul och det var verkligen en härlig kväll. Är såå glad att Fabian övertalade mig och det kommer jag nog låta honom göra fler gånger haha. Riktigt härligt folk ute men endå inte sådär smockfullt som det ibland är, antar att det är så precis innan lönen kommer.. hm. I alla fall en bra kväll som sagt ;)

Jag har precis duschat och ska snart iväg och shoppa, så det blir dagens planer. Lite senare ikväll så blir det antingen att skriva lite på min och Rebeckas "Scientologi-arbete" eller gå på bio med några vänner :) haha, låter som ett lätt val va? det skulle det varit om jag inte redan sett så många filmer som går på bio, och att jag verkligen Behöver göra scientologiarbetet haha :p

Jaja, nu måste jag torka håret eftersom jag ser ut som en dränkt katt, och för er vetskap så låter min röst värre idag än den gjorde igår, jippie? haha, Ha en jätte bra dag! Kramar


Lördagnatt

Hejhej! Har ruggigt bråttom till bussen, som tur kör mami ner mig till hållplatsen men har fortfarande sjukt bråttom. Hinner inte ta en bild på mig själv just nu, kanske får några från kvällen. Men tog kort på outfiten när jag hade bestämt mig för vad jag skulle ha. Lägger upp dem snabbt.

svart fodralklänning från Gina Tricot
tvärhöga gladiator klackar från asos.com
min svarta lilla väska från Friis o Co
en tunn svart kofta från Zara


Måste rusa nu, ha en jättebra kväll! Kram

Tonights plans

Heejsan! Vart ute nästan hela dagen, det har verkligen varit underbart men lite synd är att, imorse så hade jag aningen ont i halsen, och nu efter att ha varit ute.. så är det mycket värre. Låter som en anka med en motorsåg i halsen =( Usch och fy.. tur att det var såå värt det! haha. Fabian åkte precis hem för att göra iordning sig eftersom han och några kompisar ska till krogen ikväll. Så otagg på det, men hans vanliga charm verkar ha en irriterande effekt på mig eftersom jag lät mig själv övertalas att också dra ut ikväll.. Suck, vad gör man inte för sina vänner va? haha, får hoppas att jag blir lite mer taggad på utgång efter min dusch ;)

På tal om dusch så är det precis vad jag ska göra nu, ha en riktigt grym kväll, kanske bloggar innan jag drar :) Kram!


Pink Sky

Heej! Satt här och kollade på lite bilder och hittade en bild jag tog igår när jag var på promenad. En jättefint upplyst rosa himmel :) Hoppas det blir en lika fin kväll idag som det var igår <3



Nu är det allt dags för att dra till stallet, haha. Några av mina bästa minnen är med Fabian på en häst ;) Kramar från oss båda!

SOL SOL UNDERBARA SOL!

Hejhej! Är det inte en otroligt fin dag idag? Det är 10 grader ute :O ( jag vet, helt sjukt gött) och nästan inga moln eller vindar. Underbart underbart! Jag sitter just nu med en skål med vindruvor i knät ute på terrassen och bara njuter. Idag ska jag veerkligen inte göra någonting alls viktigt haha. Jag ska bara vara här.. Fabian kommer om en halvtimma och han har med sig lite thaimat och vi ska bara ta det lugnt, kanske ut och rida lite haha. Det är så fint väder så det blir alltid så mysigt med en långpromenad m hästarna :)

Hoppas ni får en jättefin dag precis som jag ;) Puss!

Gårdagens Bilder

Hejhej! Nu är jag hemma igen, efter gymmet hämtade mami upp mig och vi tog en lunch i stan innan vi åkte hem :) Var nyss ute på en promenad med Tila också och mös med henne eftersom min syster, som bor i Halmstad, ska få "låna" Tila i några dagar. Kommer sakna min lilla plutt jättemycket med det blir nog kul att vara i på en lite semester för henne ;)

Här kommer lite bilder från igår, skolan och shoppingen :)

Rebecka min love, med hennes söta hårband! :D

Hanna och Maja, mina babes som jag ska åka till London med i juni!
Andreas och Henrik i min klass :) Chill dudes.


När Hanna och jag var ute och kollade så hittade hon en ursöt kjol (väldigt stor dock) så jag kunde ha den som
tubklänning! Endast 199:-


Nu ska jag krama Tila hejdå innan Mami åker och lämnar henne hos syrran! Ha det bra så länge, Puss!

Idrottslära

Hallå hallå! Här sitter jag och lyssnar på min idrottslärare pratar om blodtryck..något som alla redan vet vad det är, men han ska då förklara allt i alla fall.. Det visade sig att det blev en ganska fin dag ute, ca 5-6 grader och sol :) Detta är sista lektionen, slutar vid 13. Sedan ska jag till gymmet en snabbis. Idag så blir det ganska chill, kanske äta lite räkor och mysa hemma hade jag tänkt, men har inte bestämt mig ännu ;)

Nu måste jag koncentrera för nu har han gått över till att prata om kost och vad man ska äta m.m :) Ha en bra dag så länge! Kram


090320

Godmorgon! Idag verkar vädret vara jättetråkigt =( Mörkt och molnigt.. det blåser också verkar det som.. Ne fy =/ Sitter här och försöker bestämma vad jag ska ha på mig, något varmt får det i alla fall bli.. eller kanske lika bra att sätta på sig vinterjackan igen... hm .. aja. Idag blir det kort dag, slutar 13..sedan gymma =) Är nog hemma runt 15.30 :p Fast kommer säkert blogga från skolan eller någonting..

Nu måste jag skynda mig och klä på mig! Ha en jättefin, tråkig, dag ;) Puss

Spanjorer

Hejhej! Sitter och gör inte mycket, har en ganska tråkig dag måste jag erkänna haha, Mötet va låångtråkigt och vi kunde inte komma överens om vad vi skulle göra med spanjorerna, som kommer om exakt en vecka, och hur vi ska göra med de som är borta i jönköping..och .. aa allt är bara en stor förvirring haha. Det enda jag verkligen vet är att spanjorerna kommer den 26 mars, åker hem den 2 april och att vi ska ha en middag och fest med dom minst en gång. Hahah, detta kommer bli intressant.

Aja nu orkar jag inte oroa mig om dem längre, har viktigare historia-grejer att tänka på.. måste bli klar med min redovisning typ..jättesnart .. Hm.. aa. Nu måste jag dock äta lite haha, Puss och kram!

The Confidence in Colour

Godmorgon! Jag har precis vaknat (av mig själv, klockan borde ringa om en kvart haha) är jättepigg och sitter och tittar ut genom fönstret. Helt otroligt fint väder, inga moln så långt ögat kan nå och.. det ser i alla fall rätt så vinstilla ut. Är nog allt tvungen att ta en bild så ni får se.. Hm, ännu en vårdag? Jippie, mer kan jag verkligen inte begära. Speciellt bra eftersom jag ska traska omkring på stan en stund idag. Först skola 9.15 - 11.55 sedan shoppa lite är det väl tänkt (i solskenet ;p ) och sedan möte klockan 13.45.. Lite surt att behöva vara inne under mötet, men dagen är ganska grym i alla fall ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta frukost, Hoppas ni får en riktigt fin dag! Puss


London

Hejhej! Här sitter jag och har otroligt tråkigt. Har spenderat en ..bit av dagen med att skriva på mitt historia projekt.. det har väl gått..sådär. Har gjort klart ca 2,5 sidor..behöver ca 5 kanske.. Satt nyss och pratade med Maja och Hanna angående vår blivande resa till London. Vi åker dit i början av juni över helgen så och har lite trevligt, ser fram emot att komma iväg lite..även om det är lååångt fram.. ca 2.5 månader..

Ska snart sätta mig vid tvn och kolla lite Grey's Anatomy, försöka få tag på en kompis jag måste snacka med också.. hm.. aa mycket som jag håller på med idag :p Imorgon blir nästan värre dock haha. men det kan jag berätta mer om lite senare ;) Nu ska jag avsluta mitt arbete och tvätta mig :) Puss!

The Opportunities of Colour

Heej! Jag sitter ute på terrassen och badar i solsken & värme. Underbart väder är det verkligen och det blåser inte alls lika mycket som igår. Perfekt, synd dock att jag är tvungen att sitta och plugga, men kan som tur göra det utomhus ;) Idag har det varit en kort dag, bara en enda lektion sedan gymmade jag en stund och åkte sedan raka vägen hem för att kunna ta det lugnt ;) Råkade somna här ute i 20 minuter eller så men det var bara behövligt. En liten powernap sådär innan historiaprojektet ;)

Det är härligt när solen skiner eftersom allt blir så fint och färgglatt, några blommor har kommit upp i mami's trädgård och det är knoppar på träden.. hm aa.. Ikväll blir det kanske att fika med min vän Sara men är inte bestämt, vad ska ni göra?

Nu ska jag fortsätta med min pluggning, ha de fint! Puss

BussBlogg

Hejhej! Sitter på väg till träningen nu och bloggar lite. Dagen har varit bra men lång, haha hade en inställd lektion och en.. typ inställd lektion, vi behövde inte vara på den, så de flesta åkte hem. Men tyvärr så hade jag en mattelektion och engelskaprov ända till klockan 15 så, var tvungen att stanna kvar. Men det gjorde inte så mycket, det är inte mycket som kan dra ner humöret när det är så fint väder :D

Idag blev det jeansjacka, vit top och beiga chinos. Aningen kallt men såå värt det haha, första riktiga vårdagen is here!


Sunny Day

Godmorgon! Jag fick ett tips att det skulle bli "jättebra väder" idag och jag hoppas att min källa hade rätt.. just nu ser det faktiskt ut så.. lite små moln men för det mesta härlig blå (lite rosa vid horistonten) himmel. Hoppas det blir varmt också, så jag slipper undan min vinterjacka  ;)

Nu måste ja dock skynda mig lite haha, bloggar kanske i skolan! Ha en bra dag!

Long day and sucky workout

Hejhej! Äntligen är jag hemma! Har varit en otroligt lång dag med skola, tandläkaren och gymmet.. Men som sagt, nu är jag hemma. Otroligt trött dock, ska ta ett lååångt bubbelbad lite senare ;) Men vad har ni gjort idag då?

Hade världens sämsta träningsdag idag typ, det kändes verkligen så.. Inte pepp överhuvudtaget, var seg. Orkade nästan inte springa länge alls.. max 20-25 min :S Ne fy, en till sådan här dag vill jag verkligen inte ha! Ni vet när man inte orkar nått, man är seg i kroppen, i huvudet, man kollar omkring lite. Har ingen riktig koll på vad man gör, man bara gör det.. Ne..

Men nu så blir det lite mat i magen innan mitt bad, mums! Ha det fint! Puss

090315

Hejhej! Idag har jag verkligen försökt att vara duktig, jag har spenderat hela dagen med att försöka plugga på mitt historiaprojekt. Ska göra en muntlig redovisning om Jamaicas Musikhistoria, med betoning på reggaens framväxt. Ojojoj, inte så himla lätt måste jag erkänna och har suttit här och gjort urval eftersom det finns såå mycket att berätta..men så lite tid att faktiskt redovisa. Förutom det så har jag njutit ganska mycket av det härliga vädret och var på en jättelång promenad med Tila. Hon var så trött när vi kom hem, somnade direkt :)

Imorgon blir det en ganska lång dag med tandläkarbesök och gymma. Ska försöka lägga mig relativt tidigt eftersom det tar på krafterna och jag behöver nog en god natts sömn för att orka. Nu blir det film för min del. Burn after reading som många har sagt är väldigt bra, med den heta Brad Pitt i som inte heller skadar :) Hoppas ni får en bra kväll♥


Tävlingen!

Hallå i stugan, Här kommer mina inspelningar från tävlingen.
A-klass Vuxna - Chacha, Rumba, Paso. A-klass Junior - Rumba. Titta och njut!

1a plats - - ( Vit/beige klänning)
2a plats Yvo Eussen - Elisabeth Novotny ( silvrig klänning )
3a plats Alexander Svanberg och Anastasija Jerjomina ( röd klänning )
 



Vår?

Godmorgon! Idag vaknade jag till en underbar himmel med få moln, en stor och härlig sol, samt ingen snö på marken ;) Livet kan allt vara underbart va.. Är det dags för våren att komma nu kanske? Jag hoopppas verkligen det, jag vill inte längre ha på mig min tjocka vinterjacka. Vill kunna dra på mig en tunn skinnjacka, eller nån av mina jeansjackor.. och inte frysa rumpan av mig på grund av det ;) Aa du, alla älskar nog våren.

Jag ska nog passa på och sätta mig och äta en skål med flingor på terrassen! Bloggar efter frukosten :) Kram


Dagen som gått

Hejhej! Jag kom precis hem från tävlingen och bio'n nu och jag har haft en riktigt bra dag. Tävlingen var jätterolig att kolla på, otroligt många par som var med, och många av dem väldigt väldigt bra :) Cristian som hängde med mig var riktigt chill (det är nog inte så kul att gå till en danstävling när man inte har någon koll på vilken slags dans man tävlar där ens) och försökte lära sig alla danserna och vi hade jättekul. Sedan drog vi in till stan och skildes åt. Därefter träffade jag en vän och vi skulle då kolla på filmen Män som Hatar Kvinnor och den var riktigt bra. Bra tävling, bra vänner, bra film = Braa dag.

Bilder och massa andra detaljer kommer imorgon eftersom jag är alldeles för trött nu! Glöm inte att jag gick upp tidigt imorse ;) Godnatt!

090314

Goodmorning Sunshine! Jag har precis duschat och ska äta en bit mat och hoppa in i lite kläder och sedan åkaa.. Jag vet att det är sjukt tidigt med haha, så är det när man bor ute på en liten halvö i Halland ;) Tar ca 1.30 min till tävlingen, fast ska träffa Cristian klockan 11.30 i stan. Kommer inte ha med mig min riktiga kamera idag, men min lilla digitala hänger med i väskan, så lite bilder kommer jag nog allt ta i alla fall.

Nu ska jag kila, men hoppas ni får en bra dag! Kramar

Nattblogg

Hallå i stugan. Jag sitter här i soffan, intryckt mellan de sovandes Theo och Fabian och kollar på tv. Antar att jag sov alldeles för länge idag för att kunna bli trött vid den här tiden. Men jag kan i alla fall glatt berätta att min feber är helt borta, ingen huvudvärk eller yrsel överhuvudtaget kvar :) Frisk som en nötkärna som det så gulligt heter ;) Så för min del blir det nog att kolla på tävlingen imorgon :D woho. Kanske lite bio efteråt? hm.. vi får se.

Men i alla fall.. tävlingen. Den är på Gothia Arena (Ängåsvallen) i Västra Frölunda. Börjar klockan 12 och är beräknad att sluta runt 20.30, kan dock bli lite senare eftersom tävlingarna alltid blir det ;) Rondschema finns uppe på Magic's hemsida, men om ni inte orkar kolla igenom så börjar i alla fall Latinen och Standard kommer senare under dagen, ovanligt nog.

Nu ska jag nog kanske försöka sova eller i alla fall kämpa mig ur soffan :p Godnatt alla!


Kvällsplaner

Hejhej! Min mamma åkte precis, hon skulle ut på Trädgårn' ikväll, fast middag innan. Så det blir ett stort tomt hus för mig att vandra omkring i ikväll.. Nee så blir det inte för som tur är så kommer Theo, Fabian och Vanessa hit om ca 13 minuter. Härligt härligt. Vi ska kolla på film, sjunga lite singstar m.m. Får se vad jag orkar med :) Jag har i alla fall precis gjort 5 stycken chokladpuddingar till oss ;) mums! ( en till mami om hon vill ha när hon kommer vid 3-4 tiden ) Det är i alla fall mina planer för kvällen, det blir nog ganska lugnt. Vad ska ni göra ikväll?

Nu ska jag sätta på mig mitt Juicy mys-set! Hoppas ni får en bra kväll, kramar!

090313

Hejhej! Jag sitter här och lyssnar på riktigt go musik och jag mår faktiskt mycket bättre. Måste nog erkänna att det var ett bra val att ta tabletterna för jag känner inte av min huvudvärk längre och illamåendet är borta :) Vad jag lyssnar på just nu är lite Dashboard Confessional , de flesta av deras låtar är riktigt riktigt bra. Men en stark favorit som ligger mig varmt om hjärtat är Stolen.

 

Before the gold and the glimmer have been replaced
Another sun soaked season fades away
You have stolen my heart

Aa.. lätt att drömma sig bort lite :) Men nu blir det lite pannkakor som mami har gjort bara till lilla mig :D Bloggar lite senare! Puss

Still Sicko..

Hejhej! Jag är hemma från skolan idag och är fortfarande riktigt dålig :/ Jag har till och med knaprat lite tabletter, som ni flesta vet att jag aldrig gör, eftersom man så lätt nuförtiden blir immun och jag ser inte riktigt någon vits med att ta tabletter så fort man har lite lite smärta.. t.ex. huvudvärk. Men i alla fall så har jag tagit det nu. Känns lite som min huvudvärk gått ned en aning men inte alls lika mycket som jag ville. Kanske borde vänta lite till och se vad som händer..

Så idag blir det för mig att vila och försöka bli så frisk som möjligt, för jag vill såå gärna kolla på danstävlingen imorgon. Det ska ni få information om lite senare bara. Mami ska också ut ikväll till trädgårn' så jag blir helt ensam ikväll med min lilla plutt, kanske Theo kommer hit, eller Fabian med lite godis till sjuklingen :D Vi kan ju hoppas! Men men, vad ska ni göra idag?

Nu kom mami precis heem, vi hörs senare ♥

Nattblogg

Hejhej! Sitter här i mörkret och kollar på Confessions of a Shopaholic som är riktigt bra faktiskt. Komiskt kärleksdrama med massa klädesplagg och accessoarer.. perfekt :) Kan nog inte njuta av filmen fullt ut eftersom jag tyvärr fortfarande mår lika dåligt som förrut och har riktigt hög feber också, så får hoppas att jag inte blir sjukare för det vet jag inte om min kropp klarar av. Känns just nu som den totalt faller sönder, från insidan och ut. Men.. vi får hoppas att jag blir frisk så snart som möjligt igen :(

Ska fortsätta kolla klart på filmen och sedan sova ♥ Godnatt!


Snö :(

Hej! Sitter här vid mitt skrivbord, det är mitt i mars månad, och det snöar. Inte lite heller ska ni veta, stora och vita flingor som inte smälter när de når marken, utan landar på varann och bygger upp så att det är minst 7 cm snö.. tror jag i alla fall. Nee fy! Jag vill ha vår nu, vad är grejen med det här knepiga vädret? Igår var det underbart med sol och idag är det som det ska vara på julafton.. Det är ju galet, vill ha vår, korta kjolar, tunna tröjor och minst 10 grader ute!

Ha de bra nu i alla fall, även om de snöar :(


Usch och fy

Hejhej! Jag hann och orkade verkligen inte blogga imorse, så gör det nu istället när jag kommit hem från skolan. Igår mådde jag verkligen dåligt och visste inte vad jag skulle göra, jag mådde illa, hade huvudvärk och riktigt jäkla magont. Allt på samma gång och vaknade imorse lite bättre, men jag var tvungen att gå till skolan eftersom jag hade svenskaprov idag, som förresten gick ganska bra. Men när jag satt på engelskalektionen blev allt mycket värre och jag sitter här hemma nu och mår skit.. vet inte vad jag ska göra. Fy, har aldrig kännt mig såhär dålig.. Mår illa, är helt vinglig och har typ ingen balans känns det som :(

Ska bara lägga mig i sängen och sätta på lite lugn musik, som till exempel End - Secondhand Serenade som jag alltid somnar till. Kanske mår lite bättre efter en liten tupplur.


Jaha, okej..

Hej! Ville bara skriva lite snabbt om några kommentarer jag fick för det förra inlägget. Som var angående att jag skröt om vad som hände på gymmet idag. Det enda jag kan säga är att det här är min blogg, där jag skriver om min vardag och mitt liv. Eftersom det var en del av min dag, idag, så tar jag med det, men också eftersom jag blev så förvånad av vad som hände då, jag trodde inte precis att man gjorde så, så ville jag se vad ni tyckte eller om ni vart med om det också.. Uppenbarligen så är det ganska vanligt av vad jag har fått höra nu.

Ha en fin kväll, Kram :)  

Underbar Onsdag

Heej! Detta är en heelt underbar onsdag måste jag säga. Solen skiner härligt över hela staden, det är varmare än i vanliga fall och det var bara så underbart idag att gå utanför dörren och känna solstrålarna på min hud, mitt ansikte. Underbart.

Var och gymmade förut, det gick verkligen jättebra. Jag har aldrig riktigt varit en person som springer mycket och sådär, men sen jag började gymma med en tjej från 3an på min skola så har vi peppat varandra och nu kan jag springa 25-30 minuter i 10 km/h :D Är galet stolt ;) haha, men det är skönt att ha någon som peppar en, som jag också peppar :) En sak som inte var lika underbart idag var när vi höll på med maskinerna. Jag satt framför henne vid en en annan maskin lite längre bort, och då så kom en kille fram till henne och frågade om hon kände mig och om jag var singel. Liksom, otroligt obehagligt att vara medveten om att folk kollar på en, på det sättet, när man gymmar liksom. Då vill man ju bara se ut som skit och göra sin grej och sedan dra. Nee fy för killar som raggar på gymmen! :)



Men nu när jag har avreagerat mig här på bloggen ska jag ut på en långpromenad med Tila i det härliga vädret! Kram

090311

Godmorgon godmorgon! Sitter här och har precis ätit frukost.. är fortfarande trött men man måste ju gå upp någon gång eller hur ? ;) Idag blir det inte mycket som jag ska göra, ingen skola men ska in och gymma eftersom ja måste komma in i den där rytmen, där gymmet blir som en vana, en sak i vardagen som ska göras :) 

Sitter här i alla fall och lyssnar på riktigt härlig musik. Lite something corporate just nu, med deras underbara låt Konstantine. Det blir också dagens musiktips, så här får ni den <3 Lyssna och njut.



Nu ska jag fixa mig lite, tvätta mig, klä på mig m.m. Ha det underbart :) Kram

Hyllningsvecka

Hallå i stugan! Just nu sitter jag i bilen på väg till träningen och lyssnar på massa gamla godingar som jag verkligen älskade när jag var lite yngre; Amber Pacific, The All-american Rejects, Secondhand Serenade, Paramore m fl. Visst lyssnar jag på dem fortfarande men inte som förut. Så här är en hyllningsvecka till alla mina gamla favoritband så att ni också kan få del av deras otroligt grymma och härliga musik! De tog mig igenom ganska hårda tider,.

Här får ni det grymma bandet Amber Pacific med en av mina favoritlåtar Gone So Young


Nu ska jag allt kila! Puss på er

Men blogg.se , I'm Going Nuts!

Hejhej! Äntligen kan jag blogga igen, jag har verkligen blivit galen på blogg.se eftersom jag inte haft möjlighet att logga in. Det har varit jättejobbigt att få "error" grejer varje gång jag försökt logga in, men nu verkar det som att det har fixat sig :) Men nu så ska ni veta att jag ska blogga som vanligt igen ;)

Ha det underbart! Kram!

Internationella Kvinnodagen

Hej igen! Idag är det den 8e mars och för er som inte vet om det så är det alltså den Internationella Kvinnodagen :) Tycker det är kanske lite onödigt med en kvinnodag men om den nu " uppmärksammar ojämställdhet" och kvinnors situationer världen över så antar jag väl att den inte är allt för dålig ;) Men då tycker jag allt att ni killar som läser den här bloggen borde visa lite uppskattning, kanske en liten blomma till kvinnan i era liv :) Låter som en bra idé va tjejer?



Men nu ska jag inte sitta här vid datorn mer, ha det bra! Puss


090308

Hej! Jag vet att jag totalt inte hann skriva ett inlägg igår efter shoppingen så förlåt för det verkligen. Men jag har i alla fall massa att berätta. Mitt humör vände rätt så snabbt faktiskt så fort vi kom ut på stan. Vi gick på lite secondhand affärer och sådant först som är så mysigt :D Där hittade jag en jättehärlig stor spegel med en tjock mörkbrun träram :) Sedan åkte vi till Allum som ligger rätt så långt bort från vart jag bor, så det var första gången jag var där. Där gick vi in på Bellbox och hittade den grymt bra värmeskyddande produkten "Tigi S-factor". Jätte bra för mig eftersom jag har lockigt hår, och då plattar det varje gång jag tvättat håret :) Jag som älskar fodralklänningar hittade en jättesöt helsvart fodralklänning på Gina Tricot som sitter jätte snyggt :) Var inne i en butik..som hette typ Pondus eller liknande som hade massa söta Odd Molly kläder, så köpte en liten gullig grå klänning där :) Som ni kanske förstår så var det en lyckad dag ;) Ni får fler bilder senare på spegeln, 2 kjolar ja hittade.. plus en söt tröja till sommaren :)



Nu ska ja kila iväg och gå ut med lilla Tila! Vi hörs senare, kram!

090307

Hejhej! Har precis klätt på mig och så, fast har inte en bra dag. Känner mig verkligen butt-ugly så att säga. Ni har säkert också haft sånna dagar där ni bara känner er ..fula..i vad som helst. Fy, men ska försöka bli på lite bättre humör genom att gå ut på stan och shoppa med mami nu. Kanske tar lite bilder, får se.. är såå inte på humör dock :(


Hoppas eran dag börjar med ett bättre humör än mitt, Kram!

Lyckad Fredagskväll

Godmorgon! Gårkvällen var lyckad, hade jättekul och vi satt och pratade i flera timmar. Det blev ingen bio eftersom vi glömde av klockan totalt men det gjorde ingenting alls. Vi åt på Lilla London vid Valand och det va jättegott. Jag måste erkänna att det var ganska kallt igår med "bara ben" och pumps, men inte jobbigt på något sätt. Var er fredagskväll lyckad?

Jag har precis vaknat nu, förvånad över att jag vaknade så tidigt, men det känns bra att jag inte sover bort hela lördagen. Fast, jag har ingen aning av vad jag ska göra idag på dagen så det kanske inte skulle gjort någonting endåså ;) Mami vill kanske ut och shoppa lite men är ganska seg i kroppen efter igår, så får se om jag hänger med henne :)



Nu måste jag äta frukost! Ha det fint så länge, kram

All Black

Heej allesammans! Är på språng utför dörren nu men hinner visa vad jag har på mig ikväll, dock inte med kameran för den inte har några batterier kvar. Det blev min svarta fodralklänning med mina underbara svarta pumps från Novita, samt den allt för härliga svarta pälsjackan från monki! :)
Nu måste jag verkligen skynda mig! Ha en bra kväll allesammans, det planerar jag att ha :) Kram!

Dinner and a movie?

Hejhej! Har precis kommit hem från en otroligt lång dag haha. Tränade och shoppade som planerat men det var inte riktigt så kul som jag hade tänkt mig. Var helt seg idag, men en lite smårolig grej som jag har märkt på gymmet, är att vissa, oftast tjejer, nästan inte gör någonting alls. Liksom, de kommer till gymmet.. men så.. sitter det bara på de olika maskinerna och kollar ut över gymmet och tar det lugnt, jag förstår inte varför. Man går ju till gymmet för att göra "sin grej" och sedan vill man ju gärna komma därifrån. Men men, antar att folk är olika, väldigt olika uppenbarligen..

Hm ikväll ska jag inte göra så mycket. Jag ska ut på middag med killen som jag träffade på tävlingen, och var ute med förra helgen, om ni kommer ihåg. Så det kommer nog bli riktigt mysigt och roligt eftersom vi verkligen klickade. Vet tyvärr inte riktigt vart vi ska eftersom han inte vill berätta det, suck, så jag är lite smått panik över vad jag ska ha på mig. Ska kanske på bio efteråt också.. Har ni några tips åt mig? Vill gärna inte vara varken över- eller underklädd. Vad har ni för planer denna fredagskväll då?

Nu ska jag ta en dusch och fortsätta fundera på mina olika klädval. Kanske en svart fodralklänning?.. hm aa vem vet. Kram!


090306

Hejhej! Sitter i datasalen just nu och ska snart börja idrottslektionen. Vi har teori idag så det blir att sitta här i en timme och lyssna på när vår lärare pratar om träningslära. Antagligen ganska tråkigt men i alla fall bättre än att åka bort till lisebergshallen och spela innebandy eller nått.

Sedan efter skolan ska jag träna, en kompis i klassen kanske också ska med så det blir nog lite extra roligt då. Efter det ska jag till kicks och köpa lite grejer o sånt :)

Nu ska ja fokusera på lektionen tror jag haha, Kram!

Godmorgon!

Godmorgon! Har precis duschat och sitter här vid köksön och äter en skål kelloggs red berries med fil. Alltid lika gott :) Råkade klicka in på "MSN Video" och såg en jätterolig video på en katt. Som, vad jag tror i alla fall , kliar sig på ryggen genom att rulla sakta ned för trappan haha.
Rullande katt
Rullande katt

Aa.. det var allt en bra start på dagen. Ne nu blir det att klä på sig och sticka till skolan. Ganska lång dag idag 8-13, och ska träna efter det. Kommer nog hem runt 16-tiden :) Bloggar kanske i skolan, ha en bra dag! Kram

Grattis Mami!

Hejhej! Det blev träning för min del idag. Riktigt kul också, hade jive-teknik idag och det kan man verkligen säga att jag behöver. Det är den dansen som jag är minst bra i om jag får säga det själv haha. Men nu till ett roligare ämne, min mamma ;)

Som sagt i ett tidigare inlägg så fyller min mamma år idag och jag hade fixat en liten mysig dag åt henne som jag nu ska berätta om. Först fick jag henne att lämna jobbet tidigt. Hade lagt ett kuvert med bara en adress och en tid för henne att vara där. Det var hårsalongen som då fixade så att hon kunde klippa sig, (som hon tjatat om i veckor att hon aldrig hinner). Sedan när hon var klar där så fick hon ett kuvert av frisören med en annan adress, till massösen som gav henne en helkroppsmassage och kaffe och massa goda grejer som frukt m.m. Massösen gav henne då den sista adressen och det var till Majgården här nere i Onsala där jag beställt och betalat för hennes favorit chokladtårta. Hon fick gå in och säga sitt namn. Då säger konditören åt henne att blunda och sedan när hon får titta så finns chokladtårtan framför henne med ett kort "Grattis på födelsedagen / Nanna" (mitt smeknamn sen jag var liten :p )

Haha, jättenöjd över min lilla överraskningsdag till mami! Hon blev också glad verkar det som :)

Nu ska ja nog krypa till kojs som det så gulligt heter! Godnatt! :D

090305

Hejhej! Det var underbart att sova lite extra länge idag, men jag blev så förbannad verkligen när det vid 9.30 knackar på dörren.. Liksom, vem kommer och hälsar på vid 9.30? Det var en himla arbetare som inte hittade vart han skulle. Jisses asså, så står jag där i morgonrock och verkligen morgonfriss och försöker förklara vägen och pekar åt olika håll.. nee. Inte den bästa morgonen så att säga. Försökte somna om när han äntligen gått men det gick inte :/ Fick i alla fall sovit lite längre än vanligt i alla fall.

Idag så ska jag inte göra så himla mycket, har latinträning ikväll egentligen, men funderat att inte gå på den eftersom idag är det mami's födelsedag. Om jag tränar så åker jag till träningen innan hon har kommit hem från jobbet och ja kommer hem sent, seent på kvällen.. Så kanske skippar träningen för att kanske gå ut och äta en liten födelsedagsmiddag. Ska i alla fall iväg och hämta hennes tårta lite senare: En chokladtårta med jordgubbar på, MUMS!



Jaja, får se hur jag gör :) Nu ska jag ut på promenad med lilla Tila! Vi hörs senare, kram!


Ledig Imorgon

Hejhej! Nu är jag äntligen hemma, varit  med en kompis hela dagen så har inte kunnat blogga någonting. Men men, skolan var kort och skön idag, gymmade innan skolan som var otroligt härligt. Asså jag trodde det skulle vara jobbigt och att man skulle vara seg m.m. men jag var väldigt pigg när jag väl började springa och i skolan så var jag mer alert så att säga. Det ska jag verkligen göra om, Fast inte imorgon ;)

Imorgon är det så att vi har egentligen 2 lektioner, en svenska och en engelska. Min engelska lärare, Alan, har gett oss egna arbeten som man gör hemma eller i alla fall utanför skolan. Så hans lektion är inställd.. och så har vi svenska med Nina, som har åkt med utbytesklassen till tyskland en vecka. Underbart eller hur!? :D Så imorgon så blir det soovmorgon för min del; härligt härligt!

Nu ska jag ta och äta lite goda vindruvor och sätta mig vid tv tror jag nog :) Kram!

090304

Godmorgon godmorgon! Jag vaknade precis och är jättepigg, verkligen sjukt eftersom jag inte kom i säng fören vid tolv någon gång. Har väl tur antar jag, jag ogillar verkligen att vara seg och trött på morgonen. Hm ska göra mig en go salami macka eller liknande så fort jag kommer upp ur sängen. Sedan blir det träna och skolan. Skolan är ganska kort idag 8.50-11.20 så jag tror inte precis att jag kommer blogga i skolan, men när jag kommer hem ;) Nu måste jag upp, ha en fint dag! Kram

Godnatt

Så nu har jag äntligen smörjt in mig med body lotion och masserat mina otroligt ömma fötter efter dagens träning. Ska springa till köket och ta ett glas vatten men sedan så blir det sängen för mig. Ska upp tidigt imorgon för skolan börjar 8.50 och jag ska hinna träna lite innan det hade jag täänkt. Om jag lägger mig nu får jag väl i alla fall 6-7 timmars sömn förhoppningsvis! Godnatt, Kram

 
Dansar i sådana här skor, väldigt tajta med 7 cm klack, varje gång ca 2-3 timmar i sträck, om ni undrar varför jag är lite gnällig över mina fötter ;)

Desperate Housewifes

Hejhej! Just nu sitter jag här och kollar på den nya säsongen av Desperate Housewifes och den verkar inte alls bra. Ganska synd eftersom de andra säsongerna varit väldigt bra enligt mig. Men men, det blir väl så när man inte riktigt kommer på några nya idéer på dilemman m.m för serien. Lite synd att de gjort den otroligt snygga Eva Longoria till en ful liten..sak :p



Idag har jag i alla fall varit i skolan, sedan träffade jag Pernilla för att vi skulle skynda oss igenom stan för att hinna med 13.17 pendeln. Vi sprang jättestressat och verkligen sick-sackade mellan människor för att komma fram precis när tåget rullar iväg. Sicken otur vi haar. haha, så vi fick sitta där på stationen helt anfådda i 30 minuter tills nästa pendel gick. Allt lite jobbigt att bo ute i Onsala och gå i skolan i Göteborg.. Men men.

Nu började DH igen! :) Kram

090303

Godmorgon! Idag fick jag gå upp extra tidigt pga att mami skulle iväg och jag kunde inte åka med henne till skolan. Usch, så får sätta mig på bussen istället. Men men, nu sitter jag i alla fall här med en skål kelloggs red berries och fil. Ska snart klä på mig och gå ut med Tila en snabbis innan jag springer iväg till bussen :) Hoppas ni får en bra dag! Kram


090302

Hej! Jag vet att det har varit lite dåligt med inlägg idag ( eftersom detta är det första ) men jag har verkligen inte haft tid. Men men, jag hade i alla fall mitt psykologiprov och det var jättelätt haha , helt sjukt. Totalt pluggat för mycket för det lilla provet, så det var ju aningen bortkastad tid, men endå lärde mig ju lite olika grejer ;)

Dagen har annars varit ganska okej förutom två små..och irriterande grejer :p Jag och Maja pratade om att hoppa över spanskalektionen eftersom vi inte gillar spanska, och varken nån av oss är särskilt bra på det heller, men i alla fall så gjorde vi inte det. Vi gick på lektionen och uthärdade när vi såg på en himla barnfilm på spanska, en otroligt onödig grej att ens gå på, men så fick vi sitta där i 70 minuter. Kul. Aja, den andra lilla grejen var att jag hade lagt in mina gymkläder i vår "vicerektors" kontor, eftersom det inte fick plats i skåpet. Säger "Nina, jag slutar 13.30 med spanskan och hämtar upp dom då" och så säger hon "okej,vad bra" och så när jag väl kommer dit så har hon gått för dagen! Detta händer bara inte, men så letade jag upp en lärare och förklarade att de måste öppna hennes kontor så att ja bara kan ta mina grejer, men så får jag veta att de nyss bytt lås just i hennes kontor och att endast 2 personer på hela skolan har nycklar dit. Nina och Kalle.. herregud. Sprang omkring till 14.20 innan någon faktiskt kunde öppna hennes dörr .. Jisses sicket spring det blev mellan 3 olika hus..

Men men, det var en del av min dag, efter skolan åt jag lunch och gymmade :) Nu ska jag skriva iordning mitt försvarstal! Kram

Bilder

Hejhej! Jag har äntligen lagt in alla  bilderna från tävlingen igår och jag måste nog säga att jag börjar få grepp om det här med fotografering nu, i alla fall på tävlingar med rörande objekt :p Men här kommer några bilder från tävlingen :)




Nu ska ja kila och plugga lite mer?.. nee , det blir tv tittande nu :D Ha en bra kväll!

Psykologi

Hej, sitter här och pluggar inför mitt psykologiprov imorgon, usch va det är tråkigt. Men det är ett sådant prov som man verkligen måste plugga till eftersom det är så svårt. Alla olika psykiska sjukdomar och deras olikheter från varandra asså.. nee.. Alldeles för mycket. Så det är vad jag ska hålla på med i princip hela dagen, vad ska ni göra denna söndagen?

Mami kommer hem snart också från farfars vernissage, så det ska bli kul och se på lite bilder som hon tagit därifrån. Lägger antagligen upp några senare :) Jag tycker verkligen min farfar är en otroligt duktig konstnär och det är synd att jag var tvungen att sitta här hemma och plugga istället för att gå dit :( Men men, det kommer fler gånger!

Nu ska jag fortsätta plugga, önska mig lycka till med det ;) Kram

090301

Goodmorning! Idag är det äntligen den första mars och då fyller både Annie och Robin 18 år :) Grattis till er båda. Idag är det tyvärr söndag, och det är också söndagen innan mitt stora psykologiprov som jag har imorgon. Fy, psykiska sjukdomar-prov, kunna alla olika symptom m.m inte det lättaste precis :( Men men, får väl plugga hela dagen tror jag, fast först så ska jag iväg och köpa en till sport-bh, helst en rosa eller nått :p har redan 2 svarta och en vit, men gillar inte dom tråkiga färgerna :D Vill ha en roosa! Som på denna bilden här nedan :)



Nu ska ja klä på mig och sticka iväg, hoppas ni får en bra dag! :D Kram

RSS 2.0