CHANGE OF PLANS

Vad jag har på mig ikväll är en jätte gullig vårklänning faktiskt, krämfärgad tub-överdel med vit chiffongkjol. För att inte se alltför gullig ut så blev det svarta pumps och den svarta skinnjackan till det. Ska inte längre ut med Sofia, nu blir det istället förfest hos en tjej, som ja inte känner så jätte väl, som heter Mathilda där Fabian, Alexandra och några andra väldigt trevliga människor befinner sig. Tror inte vi går vidare därifrån :)

Planerna blev ändrade som vanligt, det verkar inte som ja kan fullfölja mina planer någonsin. Ska kanske sluta göra dom och låta livet ta mig där det vill? Vem vet, nu ska jag i allafall skynda mig iväg. Ha en underbar lördagskväll!



Klänningen: Fiorucci - Style in 1599 kr
Skorna: Johanssons Skor - Novita 1299 kr

Saturday Night!

Hejhej! Oj vad jag var sen med att duscha. Jag sa att jag skulle göra det efter förra inlägget..men nejnej, det blev för ca 20 minuter sedan istället haha!

Ikväll blir det lite förfest hos en killkompis i kungsbacka med Sofia, sedan efter det så vet vi inte exakt vart kvällen tar oss. In till Göteborg för lite party? En fest här nere i Onsala kanske, vem vet.. vi kanske stannar kvar i Kungsbacka rentav :)

Just nu sitter jag i alla fall och sminkar mig samtidigt som jag skriver i bloggen och äter lite tacos :D Bra blanding tycker i alla fall jag! Kvällens outfit blir svarta pumps med ett par blåa tighta jeans och en topp. Tror jag! :D Bild kommer (nu har ja ju fixat kameran som sagt)

Ska fortsätta sminka mig nu!

Bilder!

Hejhej! Hemma igen hos mamma nu. Nu kommer också bilderna från projektet! :D



Ska hoppa in i duschen nu! Kram på er!

Finished, typ

Hejhej! Sitter hemma hos pappa i mitt nyrenoverade rum nu. Det blev jättebra verkligen, krämfärgade väggar och en fondvägg med en beige-brun tapet med guld på, en mörkbrun träsäng och ett ek-skrivbord. Fast, lite tomt på väggarna, har inte fått upp tavlorna ännu :D Sängen va jättelätt att sätta ihop, tog typ 10 min, happy-surprise!

Jag blev också glatt överasskad att min käre far kunde fixa min kamera! Tog lite bilder på själva byggandet och när det var klart. Men jag lägger in bilderna så fort jag kommer hem till mamma eftersom jag inte tog med mig kamera-sladden!

Ska iväg till innerstaden och äta lunch med Alexandra nu, tror att det blir en go räksallad för min del ;) Har lite cravings efter det förstår ni. Ha det så bra, så hörs vi sedan! Kraam!

Projekt

Hejhej igen! Mina planer för denna förmiddagen och..lite in på eftermiddagen är att fortsätta på mitt sovrums-projekt. Min säng har äntligen kommit och det är nu dags för mig att bygga ihop den. Detta kommer bli intressant tänker nog er flesta, men jag kan med säkerhet säga er att det kommer gå så bra! Jag är en riktigt händig liten tjej och gör det mesta själv faktiskt. Sätter upp hyllor, tapeter, målar väggar, SÄTTER IHOP SÄNGAR, sätter upp tavlor. Till och med kopplar ihop den nya tvn ;) Inte en dålig meritlista det inte.

Jag tror att sängen är det sista som behöver göras. Jag är klar med väggarna, golvet är lagt (det gjorde faktiskt inte jag), spegeln är uppe, skrivbordet är klart och fastskruvat i väggen.. Det är nog bara sängen kvar.

Hos pappa finns hans systemkamera, så jag kan nog ta några bilder när jag är klar. Ska åka till honom nu och påbörja ihopbyggandet ;) Vi hörs senare, Kramar!

090131

Godmorgon, eller förmiddag kanske jag borde säga. Jag har precis gått upp och ska snart ta en lång och härlig dusch. Gårkvällen var riktigt lyckad, hade jätte jättekul och vi dansade till 3 på natten. Ååh, ville verkligen inte att natten skulle ta slut. Men lovade mamma att komma hem och det är väl sant att man ska sluta när det är som roligast! Lite ont i fötterna har jag idag, men det var det verkligen värt.
Jag vet inte vad mer jag kan berätta om gårdagen, om ni vill veta något mer är det bara att skriva till mig eller kommentera! Har flera små roliga incidenter men det är lite svårt att skriva alla dom bara sådär ;) Ska hoppa in i duschen och sedan äta frukost, vi hörs efter det <3 Pussar på er.


Hoppas alla får en trevlig kväll!

Hejhej, jag ville bara önska er alla en riktigt trevlig och grym kväll. Ska snart iväg, gör sista finishen på make-upen och ikväll blir det en svart/vit klänning med galet höga 10cm-klackar. Smyckena blir det ganska enkelt eftersom klänningen nästan är ett smycke i sig, silvriga didi-armband och kristallörhängen. Mina och Afra's planer blev inställda så ska ut med några andra vänner istället. Theo kör ikväll som tur är, så jag kommer i alla fall hem säkert. Ska möta upp Fabian, Alexandra och Mickis i Göteborg. Tyvärr så har det hänt någonting med min kamera så jag kan inte ta några bilder, så jag får hoppas på att Fabian inte glömmer sin.
Ha en underbar kväll och var försiktiga ;) Kram kram!


asos.com - Bow Front Bandeau Dress ca 550 kr

partyanimal?

Mina planer för ikväll är att gå ut och det är med Afra vad jag vet, det kommer säkert som vanligt massa annat trevligt folk som hänger med också som till exempel Hannah m.m. Tyvärr är jag lite trött just nu, men trots det är jag sjukt taggad för ikväll, och väldigt partysugen. Haha, tror att detta kommer bli en sjukt rolig kväll ;)


 

Jag är ingen som dricker särskilt mycket, tyckte
bara att bilden var aningen passande och rätt cool :)


Ska ta det lite lugnt med Tila nu, lyssna på lite go Jazon Mraz och Colbie Caillat innan jag hoppar in i duschen. Jag kommer tillbaka om några timmar, Kramar till er :)


10 månader

Förresten Tila är 10 månader idag!
Min lilla älskling blir 10 månader idag den 30 januari och jag har haft henne i 8 månader nu <3
Tila är en långhårig chihuahua ( ni som har frågat :) )  


090130

Hejhej! Jag kom precis hem från stan och skolan nu, har haft en riktigt bra dag faktiskt. Skolan var inte så pjåkig, fick en bra start på mitt religionsprojekt, jag och Rebecka satt och snackade mest hela dagen som alltid är lika mysigt!

Den sista lektionen var dock idrott och sporten var handboll. . ajdå! Jag är en ganska liten tjej och jag är allmänt bollrädd.. Inte den bästa kombinationen för denna sporten, men hör och häpna folk, jag, Sandra Griffin, gjorde ett mål! Första gången faktiskt i handboll. Det var ett lyckoskott men endå, det räknas ju ;)

Efter skolan så drog jag till stan för att köpa lite kläder och så. Inne på Gina Tricot träffade jag på Amanda Söderholm och så fortsatte vi shoppa tillsammans resten av shoppingturen. Jag köpte en vit söt tunika, ett par lite "mörkbeiga" chinos och ett par söta örhängen på Raglady :)

 
            Madde Top 199 kr                 Denise Chinos 299 kr


Nu ska jag äta lite frukt och kanske ta en liten vilostund med Tila <3 Vi hörs senare

Metro

Kom precis till skolan nu och på väg hit, när jag åkte förbi heden så stod det några orangeklädda män som hade stora skyltar där det stod "Gratis frukost vid Trädgår'n" och mycket väl, när vi åkte förbi Trädgårn' stod det flera bilar i kö att då hämta frukost. Det visade sig vara Metro som delade ut frukost till våra kära göteborgsbor. Varför kan man undra, att man ger gratis frukost till göteborgare istället för världens alla svältande barn.. Men men, bara min åsikt. Nu ska jag dock ha mattelektion! Men nu ska jag kila! Kram


Godmorgon Världen

Godmorgon godmorgon! Hoppas ni alla sovit gott för det har jag verkligen gjort, vet inte riktigt varför dock. Fabian har säkert snarkat som vanligt, men ja märkte det inte och så vaknade jag precis innan klockan skulle ringa. Det är så skönt när det händer, man behöver inte bli skrämd ur vettet för att Dirty Little Secrets - All American Rejects börjar spela på högsta volum i princip. Så förskte jag också smidigt gå upp och ta en dusch utan att väcka Fabian, och det gick också vägen för mig. Jag känner på mig att detta kommer nog bli en riktigt bra dag ;)

Det ända som jag är lite orolig för är min blogg. Vad har hänt med layouten ? Om ni scrollar ner lite så kommer ni se att den är helförändrad. Vet inte vad som har hänt? jisses..blir lite nervös nu när jag jobbat så länge på att designen ska bli bra :o Aja..

Just nu sitter jag vid köks-ön och äter frukost; flingor och ett glas apelsinjuice. Gott gott :) Fast det är lite svårt att blogga samtidigt, haha. Ska nog fokusera lite mer på frukosten nu.

Ha en bra dag så hörs vi senare! :) Kram


House

Jag sitter och lyssnar på house musik med Fabian och, det är ju bara såå bra. Jag verkligen älskar House-musik och allt som har med house musik att göra! Soundet, bouncet och hela känslan av att livet leker och allt är bra.
Har ni sett när folk dansar dansstilen house? Om inte så borde ni nog göra det för det är allt en upplevelse i sig. Otroligt cool dans som jag önskar att jag kunde bemästra.

Några bra house låtar:
Axwell  - I found you (Tocadisco Remix)
Arno Cost  feat. Robin S - Magenta Vs. Show me love - (Axwell Remix)
Dirty South - Let It Go - (Axwell Remix)
Martin Solveig - I want you (Club Mix)
Axwell - Feel the vibe (Eric prydz remix)


Fast nu är det dags för Sex and the City som vanligt ;) Sedan kommer Criminal Minds ikväll, jag gillar det så mycket. Verkligen spännande enligt mig i alla fall, haha han kanske inte gillar det lika mycket men han får helt enkelt nöja sig med det.. Nu ska jag ta ett stort, rött och saftigt äpple att tugga på. Mums ( lite mer nyttig nu ser ni! )

Nagelband

Jag fick en fråga angående om jag visste hur man fixade sina nagelband på eget vis. Och det gör jag faktiskt. På tal om Body Shop, som är ett inlägg ner ↓ , så finns där en "Almond Oil Nail & Cuticle Treatment" som är en penna, med mandel olja för naglar och nagelband. Vad man gör är att man tar pennan (med en liten pensel längst upp) och helt enkelt borstar sina naglar så att de får olja över sig och lite på "kanterna" av nageln också, alltså upp På nagelbanden. Gör så några gånger per dag och du kommer märka stor skillnad. Funkar jätte bra. Lite dyr dock, men jag har aldrig hittat någon så bra som denna.


                  The Body Shop        Almond Oil Nail & Cuticle Treatment 169kr

090129

Hej! Jag låg och slappade med Tila framför tvn på soffan och så råkade jag somna. Jag måste verkligen vara trött, känns som att jag kan gå och lägga mig nu och sova jättelänge. Det känns ju inte så bra, hade faktiskt tänkt att plugga lite religion, men jag orkar verkligen inte. My body, mind and soul verkar inte riktigt vara på hugget idag.

Förresten, på väg hem från skolan idag gick jag igenom Arkaden, och ni som är Göteborgare vet säkerligen om att det ligger en Body Shop på hörnet där, och så gick jag in eftersom jag gillar deras produkter och det luktar alltid så himla gott där inne. Och då hittade jag denna "Natural Minerals Foundation Brush" av mårdhår som jag också köpte. Den är riktigt riktigt bra för er som använder mineral foundation, som jag själv gör. Jag har aldrig haft någon problemhy, men tycker att det känns bra och lätt när man endast har lite mineraler på huden eftersom de flesta använder smink dagligen.



Nature's Minerals Foundation Brush 295 kr
Nature's Minerals Foundation 335 kr

090129

Äntligen hemma från skolan.. Hade bara två lektioner idag så det var inte så jobbigt egentligen, men endå! Första lektionen var svenska och där läste vi Shakespears Macbeth.. kul grej. Men sedan på engelskan så hade vi en "in class essay" som är i princip ett litet låtsas nationelltprov. Och som varje vanlig tonåring så blir man ju galet stressad av att höra ordet prov, så jag gjorde väl inte riktigt sådär jättebra ifrån mig får jag nog säga..

Skulle skriva om "The Twentieth Centurys Best Inventions"
Jag skrev om flygplanet, internet och datorn. Haha, vi får väl se vad jag får för betyg på det :)



Men nu ska jag ut på promenad med Tila, så vi får höras senare :) Kram

090129

FAN! Min väckarklocka ringde inte! Usch va jobbigt att jag försovit mig!
Nej nej nej, hoppas jag hinner till skolan.. måste åka hemifrån senast 7.00.. En kvart på mig :) Kul
Aja, måste skynda mig nu. Vi hörs sen! Ha en bra dag, Kram


090128 Design

Jisses alltså. Den här dagen går verkligen långsamt må jag säga. Jag hade i för sig tänkt att snart gå och lägga mig på grund av att ja skall upp tidigt, som vanligt. Men just nu så sitter jag och håller på lite med "designen" på min blogg. Jag måste nog säga att jag inte precis är lagd för att sitta med den där himla "stilmallen" i timmar för att klura ut vad "nav;" betyder eller alla andra små koder som finns. Det funkar inte för mig, haha jag förstår mig inte på så mycket. Har suttit lite igår och idag... och det ser väl okej ut i alla fall?

Om ni har några tips, överhuvudtaget. Snälla skriv i så fall. Jag kan behöva all hjälp jag kan få så att säga. Som tillexempel att få bort "underlinjen" på alla olika inlägg, eller hur man lägger in ett youtube-klipp i ett inlägg. Hm.. som sagt, hjälp hjälp.

Nu ska jag nog stänga av laptopen och lägga mig i min stora sköna säng. Godnatt på er alla, så syns vi imorgon igen! Kram

090128 - Sex and the City

Nu sitter jag och kollar på Sex and the City, såå bra :D älskar den serien, visst..jag har nog sett alla avsnitten redan. Men den är ju endå bra. Hahah, Samantha är ju en så grym brud alltså.. aa. Fast om enligt mig själv, så är jag nog mer åt Carrie hållet..eller jag vill nog det också. Jag kommer ihåg filmen också (har ni sett den?) den är ju oförglömlig :)

I mitt knä har jag lilla Tila också, så go är hon. Helt slut efter vår kvällspromenad, haha..hon sprang omkring i skogen och hoppade nästan lite väl högt. Lite kallt dock, fick sätta på hennes jacka..det gillade hon inte. Men nu här inne är det ju varmt och skönt. Sover som en stock..snarkar lite också om jag inte misstar mig :)




Fast nu ska ja fortsätta kolla! Hoppas ni får en bra kväll. Så hörs vi imorgon!

Eclipse

Sitter och läser i Eclipse, den 3 boken av 4 i "Twilight-serien". Den är verkligen bra. Jag själv är ingen riktig läsare men de finns dom där böckerna som drar in en i fiktionens värld..och man måste bara fortsätta läsa. Om ni sett Twilight och gillade filmen, köp då böckerna New Moon, Eclipse och den senaste Breaking dawn och jag lovar er att ni inte kommer bli besvikna. 



Nu ska jag dock fortsätta läsa, så spännande och braa, kan inte sluta. Min nya drog ♥
Vi hörs senare, och då lägger jag in bilder från skoldagen :)

090128

Allt är äntligen fixat och klart för Usa-flytten! Guud va härligt det är. Hämtade de sista papprerna för en timma sedan och ska endast posta dom in till STS, sedan är det bara att hoppas på det bästa!




Idag gick jag också en väldigt kort dag, (som man ska göra på Kitasgymnasium) började 8.50 och slutade 11.00. Det var så skönt verkligen att kunna bara slappna av, hade tänkt att ta en liten shoppingtur, men så kom jag på att jag var tvungen att hämta mina sista betygspapper på min gamla skola. Fast även med det lilla bakslaget så har det än så länge varit en go dag. Redovisningen gick bra den med, fast..haha.. man skulle hålla sin redovisning 10 minuter.. jag råkade ha i 25 minuter. Vet inte vad läraren tyckte om det.. men men :)

Nu ska jag äta lite mellanmål och gå ut med Tila, Vi hörs senare!

090128

Godmorgon godmorgon!
Gick upp extra tidigt idag för att jag skulle duscha idag också, det är ju så skönt när man är nyduschad. Ni alla känner säkert igen er :)

Just nu sitter jag i min gigantiska marinblå morgonrock och tittar på när Tila gräver tunnlar under mitt täcke. Den lilla godingen. Vill inte gå upp, det är så kallt när man sakta sätter ner fötterna på golvet precis efter man vaknat. Obehaglig känsla.

åh nej, jag har min historia redovisning idag. Det kommer nog inte gå så bra på den. Har ju gjort allt arbetet självklart, men har inte memorerat överhuvudtaget. Wops.

Aja nu måste jag skynda mig upp så jag inte blir sen. Kram på er alla!


Guilty Pleasures

Guilty pleasures så in i bänken. Känner verkligen in i benmärgen att jag inte borde, men det är ju såå mumsigt. Ni fårstår, jag sitter uppkurad framför tvn och äter ben&jerry's cookie dough..så gott mina damer och herrar..så gott.

Syndigt gott

090127

Träningen gick jätte bra! Jag är jätte nöjd med min prestation faktiskt ;) Vi hade jätte kul också, asså.. jag lovar er. Ni borde verkligen försöka er på Latinamerikans pardans, har dansat det den största delen av mitt liv och det är verkligen roligt!

Ska förklara lite, i genren Latin finns det 5 danser. Chacha, Samba, Rumba, Paso Doble och Jive. Om ni sett på let's dance är ni säkert också ganska bekanta med danserna. Min personliga favorit är nog Samba, för det är så mycket höfter och rytm och man kan verkligen känna brasiliens rytmer i hela kroppen. Det är underbart! Fast, chacha är också otroligt rolig..ojoj.. asså den speed'en som man har under hela dansen, och det är nog den mest rytmiska dansen av de alla. Men man kan ju inte, inte nämna Jive. Det är ju sååå kul, och så snabbt och hyper! Det är utan tvekan den mest konditionskrävande dansen av dem alla. Jätte jätte snabb dans verkligen!



Men nu ska jag hoppa in i duschen och sätta mig framför tvn med myskläder! Ha en trevlig kväll allesammans! :)

090127

Hallå igen!

Som sagt tidigare så har denna dagen varit lång för mig, men nu så kom jag på att jag har träning om ca 20 minuter, vilket som då också betyder att dagen kommer att bli längre. Fy fy. Lång träning är det också. Både latin och standard så ca 3-4 timmar :( kommer hem vid 21.30 igen!  Sitter nu och i princip hetsäter samtidigt som jag ska packa ner latin och standardskorna samt kjolarna..ojoj. Men vi hörs såklart senare ikväll, då jag fortsätter skriva :)

Kram på er alla, ja måste springa iväg till bussen nu!

090127

Hejhej! Äntligen är min skoldag öveer..

Idag var det inte så farligt i skolan, men skoldagen har varit ganska lång enligt mig, det tyckte nog Daniel också som somnade på sista lektionen. Fast det är ju inte så ovanligt :)
 
Stannade kvar lite extra idag eftersom jag inte riktigt hinner med allting, så behövde lite hjälp på spanskaområdet :)

Ska äta lite snabbt, Kraam

High on life

High on life?

Aa det kan man nog säga att jag är. Jag äälskar livet, så mycket möjligheter runt omkring en hela tiden. Det är svårt att inte njuta. Jag njöt till och med när jag gick upp imorse! ( va är grejen liksom? ) klockan 5.45 :o jobbigt jobbigt, faktiskt.. men var så glad när jag såg lilla Tila ligga bredvid mig och snarka en aning, min lilla älskling.

Men nu sitter jag här, i färd att klä på mig i alla fall. Idag blir det ett par blåa jeans med Uggs och en svart broderad topp från MQ. Oj, borsta tänderna kanske är en bra idé också! Ska göra det nu, eller..dricka ett glad med apelsijuice först.


I'm off like an aeroplane
I'm catching my second wind again
On my way to school, hurry hurry.

Ha en bra dag nu!

090126

FYND?

"Har du gjort några bra fynd på rean i år ?"
Ja det har jag faktiskt gjort, hittade ett par ursnygga svarta nubie jeans på 25%, också några söta olika toppar / tunikor på MQ och Zara. Got to love them, right?

Well, right now I'm just sitting here, listening to Clockwatching - Jason Mraz, and..clockwatching is exactly what I am doing actually.. watching the time go by, and I'm not getting any sleepier..this sucks..

Ska försöka att sova nu, på riktigt. Ha en riktigt go natt nu allesammans, så hörs vi imorgon! Kram

090126

Nu är jag tröött!
Varit i skolan från klockan 8.00 till 15.10 :o galet länge. =/ Hade tänkt att sluta med spanskan idag också, men icke sa nicke, det fick jag inte. Och varför inte kan man fråga sig? Jo för att vi samhällselever visst ska ha 200 poäng i språk, måste alltså gå klart terminen. Usch.

Idag var jag dessutom och shoppade lite nya grejer, inklusive ett par söta mellanblåa jeans och ett gulligt linne, perfekt för den kommande våren.

Just nu sitter jag dock i mina myskläder och bara tar det lugnt. Ska upp klockan 6 imorgon som vanligt.
Hoppas ni haft en bra dag i alla fall! Kram


090125 ♥




Tila 

min lilla älskling


saturday fun?

I lördags gick jag upp tidigt eftersom jag var en av dem som skulle prata på Kitas Öppet Hus mellan 10-14. Trodde jag skulle vara lite ensam men det visade sig att både Puya och Hjalmar också var där och pratade :D Vi hade faktiskt riktigt kul och satt i ett grupprum och sjöng låtar som t.e.x. Westlife - Uptown Girl, Justin Timberlake - Love stoned m m

Efteråt hämtade pappa mig och vi skulle då iväg och övningsköra. Btw det gick såå bra :D Jätte kul var det också eftersom jag äntligen nu kan växla ordentligt utan att det blir massa halv-kärringstopp eller andra obekväma grejer :D Är nu en semi-professionel växlare ;) Oooh!

Idag är det söndag och jag är såå seg, har dock både ett "Argumenterande tal" att skriva till morgondagens retorik redovisning samt försöka skriva klart min "Källdiskussion" till historiaprojektet.. :D ser verkligen fram emot detta! Not.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg allesammans, min har i alla fall varit riktigt mysig.


natten är bara ung

natten är bara ung
det tycker jag att alla borde lära sig ganska snabbt in på livet,
eftersom det är en av de Stora lärorna som man borde ta vara på.

kom nyss hem från en riktigt bra utekväll med Theo, Fabian, Vanessa, Michaela och lite andra roliga människor som, för mig, var helt nya. Men det var lite chill endå, vem gillar inte att träffa nya människor så att säga.

Vår kväll började på berså, ganska chill att bara ta en drink där, men sedan bar det av till sticky fingers som jag aldrig  egentligen upplevt eftersom varje gång jag varit där så har de, faktiskt lame, kompisarna jag varit där med ändrat sig och efter ca 15 min eller då dragit vidare till Chez eller liknande. Men denna kvällen var annorlunda, det var liv, det var rörelse, det var skönt folk och vad mer kan en flicka begära på en icke-löne helg.

Ska dock kila nu och kolla på Bride Wars med min otroliga kompis Fabian <3 mycket kärlek

-


should I stay or should I go?

     


RSS 2.0