090430, 090501, 090502, 090503

Hejheej! Kvällen var otroligt lyckad och jag hoppas verkligen att alla hade det riktigt riktigt roligt. Det blev verkligen en Spring Fling, vääldigt härligt väder med inte ett moln i sikte och varma vindar! Underbaart. Hela kvällen gick som smort utan någon som blev "över-full" eller poliser av något slag. Perfekt.

Första maj spenderade jag och Andreas med att sova til.. ca 13 har jag för mig och sedan mös vi bara hela dagen med långpromenad i skogen med Tila, solade på en filt på gräsmattan m.m. :)

Igår åkte jag med Andreas och hans familj till Lager 157 och var borta verkligen heela dagen. Det var varmt och skönt när vi gick där och så kom vi hem därifrån runt 16-16.30 tiden :) På eftermiddan/kvällen mös vi med lite kaktus/citron sorbet och kollade på film :D jag var helt slut efter den heldagen så somnade i Andreas knä runt 22 tiden haha.

Idag har jag bara varit hemma hos min babe och tagit det lugnt, varit en lång långhelg så att säga. Åkte hem vid 15 tiden och kom hem hit till Onsala runt 17 :) Träffade Afra på pendeln och Mattias på bussen så det var inte allt för ensamt på hemvägen ;) Just nu har jag precis ätit lite mat och kollar på One Tree Hill! Bra bra den serien, lite väl mycket konflikter kanske.. men men ;)

Nu ska jag kila iväg och vara social mot min mami som varit ifrån mig större delen av helgen ;) Ha en bra söndagskväll! Kramar!

RSS 2.0