The Beach

Hejhej allesammans! Just nu sitter jag med Andy och äter jellybeans. Idag har vi varit på stranden och det var underbart. Vi var där nästan hela dagen och badade en massa, det var otroligt bra vågor fast det var lite läskigt när vi typ råkade åka med underströmarna längre ut.. Solade en hel del gjorde vi också haha ;) självklart.. Men nu så blir det att gå och lägga sig för mig.. så har det så bra så bloggar jag säkert imorgon igen ( Som är min sista dag här i new york) Pussar, Godnatt.


Bild från dagen :)

090728

Godmorgon! Hoppas ni har det bra där hemma i sverige, har inte fått hemlängtan ännu men jag är säker på att den kommer komma snart :/ Just nu sitter jag här i loungen och bloggar/msnar lite med folk där hemma :p ♥ Snart kommer Åse och möter upp mig här ute och så drar vi ner till UC och äter lite frukost.. det får nog bli "two eggs on a roll with bacon" idag.. jag vet.. fett som fasiken och fullt med kalorier..meen vad ska man göra när det fetaste enligt svensk-standard är det nyttigaste/lättaste enligt amerikansk standard. Sedan ska vi lära oss lite om amerikansk historia.. sedan efter lunch är det dags för STRANDEN! Woho..längtar dit som fasiken.. Vi ska till Jones beach hade vi bestämt och bada och sola denna dagen, underbart!

Nu ska jag dock borsta tänderna och sticka ner till frukosten! Hoppas ni får en braa dag precis som jag ;) Kramar

American Football

Hello my dear friends, hur är det med er alla? Just nu sitter jag och bloggar, är inne på msn, och gör lite catching up med vänner och såå.. Lyssnar på the Hives - Two-timing touch and broken bones, really good one :p

Idag så har vi haft lite utomhusgrejer för oss, nyss så hade jag och Åse riktigt roligt utanför Eddy Hall när vi spelade Amerikansk fotboll.. Brandon är riktigt bra på det, men det var också vår motståndare Mattias..så vi förlorade i alla fall haha. Snart sticker vi ut och gör lite helamerikansk cheerleading.. just det, det påminner mig om att jag måste iväg och byta om! Måste alltså gåå nu. Men lägger in lite bilder här på bloggen från några dagar, utan förklaringar dock. Kramar!






090727

Godmorgon godmorgon :D Här är klockan 07.45 och jag har precis gått upp.. Hade äntligen lite tid över för att blogga lite extra på morgonkvisten haha. Ska snart ner för att äta lite frukost med Åse men innan det ska jag nog berätta lite om gårdagen. Jag och Åse vann uppenbarligen "New York"-quiz så vi var de lyckliga tu som fick åka med Mattias och hyra film för "movienight", vi valde "Mall Cop" och den var riktigt rolig faktiskt, såå det var ett bra val :D

Igår så hände det lite roliga grejer fast.. det kanske är lite "you have to be there"-saker..meen i alla fall. Vi åkte buss in till Manhattan igår och som de flesta vet så är vägarna kanske inte riktigt av bästa kvalitet här, så vi satt o godan ro och pratade lite om vart vi skulle gå m.m. när vi plötsligt flyger upp ca 30 cm i luften och ner igen på grund av ett liten hål i vägen haha, vi skrattade så vi tjööt. Haha det var verkligen en Balder-känsla över det ögonblicket! Bumpy road!

Ett annat lite fint ögonblick var när jag och Åse hade vart nere i Little Italy på en restaurang, vi gick tillbaka upp för att komma till Broadway och så ser vi två poliser som står och pratar med en kille. Vi ställer oss bakom dom och väntar på att de ska bli klara, det tar kanske 5-7 minuter men när de äntligen är klara så frågar vi dom om vi får ta bilder med dom haha, och dom sa jaa!! Så både jag och Åse har våran bild tagen med härliga N.Y.P.D :p tyvärr så har Åse bilderna på hennes kamera så jag laddar upp dom så fort jag får tar på dem!

 
Här är en bild från igår från Central Park, minnesstället för John Lennon som Yoko Ono fixade, Imagine :)

Nu måste jag sticka iväg och fixa mig lite innan frukost men ha det så underbart så kanske jag bloggar lite mer ikväll och berättar om min dag, Kramar!

090726

Hallå hallå alla, förlåt för det otroligt dåliga uppdateringarna men jag har ingen tid överhuvud taget till att blogga.. det är synd o skam, meen nu är jag ju här i alla fall.. Gårdagen spenderade jag och Åse på Manhattan och shoppade heela dagen, underbart verkligen.. dock så hittade vi inte så jätte mycket i klädes väg med vi fick med oss lite skor ;) Jag köpte två svarta skor, ett par pumps med ett silverspänne och ett par svarta skor med remmar och dragkedja :)



Åse köpte de skorna i mitt knä med remmen med nitar, sjukt snygga från Steve Madden :D

Idag så har vi fortsatt vara i Manhattan och shoppat lite längre ner än 5th avenue, idag var vi borta i Soho och China Town m.m. det var jättemysigt. Jag köpte också en jättesöt klänning i vitt :D ooh.. men nu måste jag sticka ivääg.. men bloggar kanske lite senare ikväll ( klockan är 18.10 här typ :p )

Ha det underbart! Kraamar

090725

Hejhej! Jag är framme i New York nu och har varit det i ca 24 timmar, har dock inte hunnit blogga pga jetlag som gjorde att man sov bort en stor del av dagen och resten gick åt att spela baseboll, hålla på med lite "orientation" runt stället där vi bor denna veckan. Här är klockan 20.20 på kvällen så ni kanske förstår att vi är lite efter er där hemma där klockan är 02.20 på natten.

Just nu sitter jag och Åse här i loungerummet med varsin liten laptop i knät haha, väldigt socialt ;) Vi har det bra här i New York än så länge, det är förvånandsvärt varmt..verkligen. Det är ca 27 grader här på dagarna verkar det som, så det är härligt sommarväder. Imorgon ska vi in till Manhattan och göra turistiga grejer. Vi ska se Empirestate building, Times Square, The Met,..och så ska jag och Åse iväg på en liten utflykt till Forever 21 som vi bara längtat efter så mycket haha.

Nu ska jag inte vara osocial längre, så ni får ha det såå underbart, så kanske jag hinner blogga imorgonbitti innan vi åker in till Manhattan, Kramar!

090723

Hejhej! Jag är fullt medveten om att jag inte bloggat på jättelänge och det var för att jag helt enkelt la av. Förlåt för det, men nu är det igång igen eftersom jag flyttar till Texas, Usa inatt. Jag kommer blogga så mycket som möjligt eftersom det är det lättaste sättet för att er att kunna hålla er uppdaterade om mitt liv, men också eftersom det kommer bli lite svårt att snacka med folk eftersom jag kommer vara vaken när ni sover på ett ungefär :D ( Texas är -7 h från svensk tid så om klockan är 19.00 så är klockan 12.00 där )

Just nu så sitter jag och pratar lite med min kompis Lina, som bodde i Texas förra året faktiskt i Flower Mound. Snackar lite om övervikt på baggaget, om hur mycket vi hade/har med oss m.m. haha. Nerverna börjar väl sätta in snart antar jag, ska egentligen sova nu och gå upp 3.30..men funderar på att vara uppe istället och sova på planet eftersom det kan minska mitt jetlag senare. ( Jetlag är när "kroppen och huvudet" är på en tidzon och man faktiskt befinner sig i en helt annan och det gör kroppen förvirrad = trötthet och huvudvärk).. kommer väl däcka endå här om någon halvtimma eller liknande, men sånt är livet ;)

Mitt flyg går från Landvetter klockan 06.35 och mellanlandar uppe i Stockholm sedan via London och landar till slut i New York där jag skall tillbringa en vecka innan jag åker till Texas den 30e juli :)

Nu ska jag fortsätta snacka lite med Lina innan hon drar sig ;) Ha det så bra! Kramar

RSS 2.0